Голова Закарпатської облради закликав не користуватись російськими банками

24
11

Голова Закарпатської обласної ради Іван Балога звернувся до підприємців краю, керівників комунальних підприємств та установ, усіх закарпатців відмовитися від послуг російських банків.

 «Російські банки фінансують війну, тому ми всі разом маємо відмовитися від послуг цих установ. Закликаю всіх закарпатців – всі хто має депозити в російських банках – забрати їх звідти. Закликаю бізнес та керівників комунальних підприємств – якщо у вас є рахунки в російських банках , закрийте їх і перейдіть в українські або ж європейській банки, яких в області є чимало.   Кожна гривня, яку вкладено до російських банків  – це майбутній патрон проти наших солдатів на Сході. Гроші українців з депозитів, відкритих у дочірніх фінустановах Російської Федерації на території нашої держави, фактично використовуються для фінансування анексії України. Ми не дозволимо, щоб вони фінансували війну. Тому ми маємо і таким чином запроваджувати санкції проти путінського режиму», - цитаує прес-служба Закарпатсьокї облрати звернення голови облради Івана Балоги.
 

Коментарі

1
132

и не только вернуть заробитчан, а всех наших, что остались жить в России, женились и имеют семьи....пусть нх разводятся с маскальками, детей в дет домы, а сами домив НАРАЗ!!!НАЙ ЧЕКАВУТЬ РОБОТУ...МОЖЕ ЯКОМУСЬ ГАЗДИ КЕРТ АРШУВАТИ , ВОДЬ ДРОВ НАКОЛОТИ..

3
321

для 123-а ще повернути 5млн заробітчан що працюють в росії і забезпечити їх роботою і зарплатою

1
123

Негайно відключити МТС!!!

Z
Zoltan

Надо еще запретить пельменни есть, потом в русскую баню ходить, как минимум переименовать Русские Геевци и Русские Комаровцы на Украинские Геевцы, Украинские Комаровцы, Оросвег на Укранвег, фамилию Орос поменять на Украинец и тд. тп. У меня полно идей :)

&
&&&

най та берегівська балогівська соска шо взяла кредит в маскальському банкові - відмовится платити за кредит! побзираємо як у неї хату заберуть, а балоги нич не зроблять.

2
213

Молодці! Не заборонити, а повиганяти їх з Мукачева та й взагалі з України, а кому пляшки руські хиблять то вон у росію там їх доста!!!!!!

М
мент

ДЫБА!!! ТЫ БАЛОГОВСКОЕ БЫДЛО!!! ВМЕСТЕ С БАЛОГОВСКОЙ БРАТВОЙ,ГЕНДОСАЛИ ЧИПАКОМ ,РАХОВСКИМ И ГЕЛЕТЕЯМИ НЕ ВОДКУ В СИНЯКЕ ПЕЙТЕ ,А НА ОДИН ДЕНЬ В АТО ПРОКОТИТЕСЬ!!! СУКИ!!!

КЖ
Какие же вы еще дети!

Пороть, пороть и пороть... По голой попе!

С
Супер!

Ще не берiм газ,не їдьме в Росію на заробітки,не пиймо водку і на чолові зробім татуху з тризубом.

Л
Логичнее

Запретите еще пользоваться российскими бутылками

1
1

Если это спасет Украину от катастрофы, то таки да, а если не спасет, что тогда? Сами себе наказание надеемся придумаете?

Читайте також