Голова Закарпатської ОДА повідомив, що дорожники почали латати трасу Київ-Чоп

10
10

Про це Віктор Микита написав на сторінці у соцмережі фейсбук.

"Роботи на головному міжнародному маршруті у Закарпатській області довжиною 134 км багато. Їхати по такій дорозі важко та іноді небезпечно. Нарешті температура та погодні умови дозволяють ремонтувати покриття. Сьогодні техніка та персонал на дорозі й на різних ділянках одночасно виконують роботи по відновленню дороги," - йдуться у повідомленні.

Нагадаємо, днями десятки авто з пробитими шинами стояли в ямах на трасі Київ-Чоп.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Б
БурДляДур

Вспомнил,как за кордоном дядя один зарядил:Пока у вас будут ремонтировать дороги те у кого нет и никода не будет авто,у вас дорог не будет)))ТОлько частники вырулят тот огромный груз дорог страны,при условии честной конкурентности и штрафной нагрузки по исполнению и гарантийному обслуживанию...Но поскольку мудрый нарид выбрал д"лбоебов,в ближайшем времени ямы...везде ,ямы и в экономике в мозгах обосцаный рыхлый асфальт и писькаграй зеленый....

Б
БурДляДур

Понятно уже для всех ,что в 2019 своими еба"тыми руками ,а не мозгами привели к власти муд@ебов,жадных,продажных и еще как бонус,туповатых.Но!Огромное Б"я НО!!!Рабочие на дорогах которые ногой ямы тромбуют ямы,а у обочины стоит агрегет для этого,которые лес пилят,рыбу електроудочкой выбивают,пластик в реки сбрасывают,говно сливают с домов которые сдают и налоги прячут.Кто Б"ть все эти праведные люди????)Какая то свалка у"ебанов....

Н
Ніч

Прийшов бы Новоселицю латати бо Коропець забив болт

ДН
До нижнього допису

Коляд коляд колядниця Я хитросракий як лисиця Водил я вшиткіх намахав Увесь асфальт пирич покрав.

ММ
Му му бе бе

Латати треба колеса на бициглях а не ями смих и грих

Ц
Ціґань

Де, што платавуть? Типирьим ся вернув из унґвара через сваляво. Як рано їхавим туда, так типирь увичирі вертавимся, ситуація з ямами незмінна. У бирезі пила обави-чинадьойова три легкові га аварійках без ґоліс.

ІВ
Іван Васильович

Нич пак Щеля малинько в буковелі отдохне і сам прийде їм помагати.Ун молодєц,з Єрмаком і Тищенком майліпші дороги стройать..Пишавуся своїм Препездентом))..

,
,

Латати вам голови потрібно,як не соромно в якому віці живете це просто жах який в голову не лізе, ви що витворяете паскуди . ГОНДУРАС натуральний.

1
17

І шо.

K
Kujiv

Видимо що потрибно и на дали латати дороги до Києва

Читайте також