Голова закарпатської ОДА зустрівся з Ангеліною Моняк

10
2

У четвер, 10 травня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида зустрівся із срібною призеркою талант-шоу «Голос країни» закарпаткою Ангеліною Моняк.

Нещодавно вся Закарпатська область вболівала за Ангеліну Моняк, котрій вдалося потрапити до фіналу загальноукраїнського талант-шоу «Голос країни». Посівши друге місце, котре Ангеліна вважає почесним, припиняти творчу кар’єру талановита закарпатка не збирається. У планах – навчання у консерваторії при Маріїнському театрі, що в Санкт-Петербурзі, оскільки своє майбутнє дівчина пов’язує з оперою. Хоче Ангеліна Моняк також видати збірку власних поезій. У цьому обіцяє сприяти керівник області:

- Перш за все, я запропонував Ангеліні, щоб перший її сольний концерт відбувся саме в Ужгороді, у цьому ми допоможемо. Також сприятимемо виданню збірки поезій, котрі пише наша талановита землячка, - зазначив Олекандр Ледида.

- Попри майбутнє навчання у Росії, я пов’язую свою долю з Закарпаттям. Хочу, щоб у мене тут були концерти, щоб я змогла реалізувати себе тут, як творча особистість. Чого би я не досягла у житті – я завжди буду сюди повертатися, - розповіла Ангеліна Моняк.

Коментарі

Т
Т

Чомусь вона мені не симпатизує, якась надто зіркова! Але молодець, що відмовилася від естради, за це їй респект. Якщо буде робити так як говорить, то будуть з неї люди.

К
Кріс

Но дотипирь нико не відів, яка талановита землячка, а типирьки у всьому поможеме...

Читайте також