Головні новини Закарпаття за тиждень: вибори до ОТГ, "Огинь і мнясо" та депутатський скандал

8
0

Mukachevo.net традиційно підсумовує події та новини, якими нам запам’ятається тиждень, що минає.

В понеділок стали відомі результати місцевих виборів до об’єднаних територіальних громад: Іван Погоріляк переміг на виборах голови Перечинської ОТГ, Степан Бобик переміг на виборах у Іршавській ОТГ. Також оприлюднили результати голосування за партіями у Іршавській та Перечинській ОТГ. 

Протягом першотравневих вихідних в Мукачеві тривав фестиваль «Огинь і мнясо», де поставили рекорд найбільш їстівної ікебани, влаштували вражаюче fire-шоу, а також варили гуляш за рецептом доби Ракоці ІІ та ткали на 100-літньому верстаті. 

У середу поліція оприлюднила інформацію про резонансну справу, у якій фігурує депутат Мукачівської міськради. Останній під дією алкоголю ледь не задушив мукачівця, поліція завела справу. Згодом в мережі з’явилось відео з боді-камери патрульного, на якому чітко видно депутата Юрія Кравчука. 

Цього тижня нарешті розцвіла Долина Нарцисів, а про неї навіть написало найвідоміше італійське видання "La Repubblica". 

У середу Виноградівщина зустріла полеглого в АТО Віктора Афанасева. Нагадаємо, боєць 25-ої бригади загинув в зоні АТО від ворожої кулі. 

У ніч на п’ятницю трапилась жахлива ДТП біля Карпат: автобус зіткнувся з Mercedes. Водій іномарки у дуже важкому стані потрапив до Мукачівської ЦРЛ.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також