Головні переваги трекових світильників

24
0

Головною особливістю таких світильників, як трекових, є те, що їх можна повертати та переміщати як завгодно, при цьому створюючи необхідний рівень освітленості в приміщенні.

Сам світильник не прикручується до стелі або стіни, а монтується на спеціальну рейку. Це одна з причин, чому вони так популярні на сьогоднішній день в дизайні квартир і офісів.

Які переваги трекових систем?

Трекові системи освітлення зараз дуже популярні і користуються все більшим попитом. Існує низка незаперечних переваг, які вигідно відрізняють їх від інших типів освітлювальних приладів, наприклад:

  • Універсальність використання. Внаслідок зручній конструкції трекові світильники можна використовувати на будь-якій поверхні, щоб освітити приміщення, підкреслити переваги, приховати недоліки, розділити кімнату на кілька зон і створити багаторівневу схему освітлення. Трекове освітлення може стати відмінним рішенням для основного освітлення або вдалим компонентом загальної конфігурації освітлення.
  • Широкий спектр застосування. Трекові системи використовуються в різних сферах. Їх застосовують для освітлення виставкових залів, ярмаркових майданчиків, шоу-румів і бутиків тощо.
  • Практичність. Ці системи дозволяють встановлювати додаткові джерела світла. Комерційні приміщення часто потребують перестановки або перепланування. Відповідно, потрібно змінювати установку освітлювальних приладів. Стаціонарно встановлені світильники складно демонтувати. Натомість внутрішні трекові системи освітлення зручні тим, що дозволяють переставляти світильники, встановлювати додаткові джерела світла та регулювати кути освітлення.
  • Мобільність. Якщо трекова система встановлена правильно, джерело світла можна легко переміщати в необхідному напрямку. Для цього не потрібне спеціальне обладнання та специфічні навички.

Особливості монтажу приладів

Якісні трекові системи легко монтуються. При дотриманні інструкцій монтаж не потребує багато часу та зусиль.

Після встановлення шинопроводу світильник можна використовувати в різних модифікаціях. До них відносяться розмовні споти, цікаві світильники з шарнірно-поворотними системами і генератори світла різної форми і потужності. Тому, системи можуть бути реалізовані з будь-якою дизайнерською ідеєю. Виробники також підтримують цю вимогу, надаючи численні приклади модифікацій у своїх каталогах.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також