Головного нарколога Закарпаття підозрюють у кермуванні напідпитку. Експертиза не підтвердила (ФОТО, ВІДЕО)

31
17

Його зупинив черговий патруль близько 22:00 в неділю, 3 квітня по вулиці Загорській в Ужгороді, і наразі водій проходить освідчення на вміст алкоголю в крові, інформує власкор Mukachevo.net з місця подій, який став випадковим очевидцем затримання водія.

Водій їхав на автомобілі Toyota Land Cruiser, і був зупинений патрульними через те, що не підсвічувалися номерні знаки.

Як розповіли правоохоронці, у водія не було техпаспорту на авто, а також ззовні він виглядав напідпитку, але відмовився скласти тест на драгері, відтак його було доставлено в обласний наркодиспансер (місце роботи затриманого), де наразі має відбутися освідчення.

У диспансері присутні журналісти для контролю, але підозрюваний відмовляється проходити освідчення у присутності журналістів.

Зрештою, водій пройшов освідчення, і експертиза не підтвердила підозру патрульної поліції, що той кермував автомобілем напідпитку.

Mukachevo.net

 

Коментарі

М
Мiха

Два злочини: пяний за кермом, пiдробна документiв. Хотiлось почути думки керiвництва полiцii та обл здрава

У
Українець

Дааааа.... Посварився Васька з ЄЦунами і зразу власкори Мукачевонет коло нетверезого Кручаниці!!! Совпаденіє??? Не думаву!!! Да нормальний він чувак, хоч і хильне за кемом - та ніколи не напється!!!

СК
Степан Крук

"Пити треба вміти" – головний нарколог Закарпаття" - із інтервю В. Кручениці сайту ЗАКАРПАТТЯ.НЕТ.УА . Буга-га!

В
водій

час ствить усі крапки над і! Всі перед законом рівні. Має відповісти по закону.

СК
Степан Крук

Якщо не було запаху алкоголя від водія копи б ніколи не відвезли його на експертизу. На лице факт: Кручениця, використовуючи своє службове становище та тиснучи на свою підлеглу (лікарку, котра проводила експертизу), вчинив службове підроблення документу - довідки, що він трезвий! Тут потрібне втручання прокуратури.

О
Оника

Реально жесть!! Куди Москаль дивиться?

С
соня

Все правильно.Наркологи-наркомани і п"яниці, митники- контрабандисти,судді та прокурори - вори в законі,а ви кажете,чоботар без чобіт

С
с

Героїв-поліцейських нагородити іменними дубинками! Заслужили, молодці!!!

СК
Степан Крук

Дійсно, в новому скликанні його в депутатах вже нема. Не вибрали за пянку!

Д
Депутат

Кручаниця був депутатом. Зараз він не депутат, розслабтеся

СК
Степан Крук

Отримає звіздюлєй Кручениця від Балоги за порушення партійної дисципліни, бо є депутатом від ЕЦ. Незважаючи на цю обставину mukachevo/net опублікувало цю інформацію. Ось що значить незалежне та неупереджене видання!

У
Ужгородець

І лікарку, його звільнити!!! Постійно п'є за рульом цей Кручаниця!!! Ще й депутат! Ганьба!

СК
Степан Крук

Слава поліцейським! Василь Кручениця не тільки головний лікар обласного наркологічного диспансеру, але й депутат обласної ради. Колишні "даїшники" співпрацювали з Крученицею, адже всі експертизи на вміст алкоголю проходять саме в установі, котрою керує Кручениця. За домовленністю з наркодиспансером можно було зробити пяного водія трезвим, а хабар розділити. Кручениці і не снилося, що його привезуть на експертизу в установу, котрою він керує. Питання в іншому: чи не є експертна оцінка пяного Кручениці підлеглими з висновком, що він тверезий - корупцією та службовим підлогом!? Де в даному випадку повинні провести експертизу копи, якщо всі аналогічні заклади під керівництвом Кручениці? Він обласний нарколог.

1
123

І як ви думаєте - його підлегла напише, що він був в стані алкогольного сп"яніння??? Звичайно, що ні.... Він ще так виведе, що заставить тих поліцейських, які його зупинили, пройти тест на вміст алкоголю в їх крові))))

Й
Йонко

Вася всегда бухає але нико його пяним неийме бо як може ун бути пяним

ЯЗ
я знаю

Профессиональная болезнь

В
віталька

Ну а чому дивуватись, якщо наш "чакаладний презик" - манав Україну і коли в Іловайську розстрілювали молодих дітваків-проводив парад і робив все, щоб його рошен в Україні НЕ(!) оподатковувався. Для тих, хто в танку і ще має якусь довіру до парашенка: https://www.youtube.com/watch?v=nu5f2kZzT5U

Читайте також