Головному лікарю Воловецької ЦРЛ підпалили авто перед сесією, де розглядали фінансуваня медиків (ФОТО)

41
13

Інцидент мав місце сьогодні, і про його деталі стало відомо Mukachevo.net.

Сьогодні, 16 лютого, у Воловці відбулась чергова сесія районної ради, де більшістю голосів підтримали відтермінування дотації медикам району. А більшість у райраді – це  коаліція "Відродження" і БПП. Дотації отримали всі бюджетники, крім лікарів. 

Депутати подейкують про конфлікт між головним лікарем Воловецької ЦРЛ Василем Степанчуком і керівництвом району, яке представляє партію "Відродження". Лікарю Степанчуку "запропонували" написати заяву на звільнення, але лікар відмовився. До Воловецької ЦРЛ направили перевірку через порушення, що нібито головний лікар незаконно преміював своїх підлеглих. Поки немає результатів перевірки, власне як і дотацій для медиків.  

Водночас, сьогодні зранку головному лікарю Воловецької ЦРЛ розбили бокове скло його Volkswagen Passat CC, і підпалили авто із середини.

Лікар звернувся до правоохоронних органів. Однак, інформації про підпал автівки нема на жодному інформаційному ресурсі правоохоронців. Хоча очевидним є відверті політичні розбірки та спроби залякати медиків.

Коментарі

Л
любопит

чому нікого не цікавить в тому числі журналістів які премії получили голова рай ради Лопіт І,І ( більше 20.000 грн. в грудні 2016, його заступник Повідайчик більше 18.000, гол.бух Ісевич Н.Е 12.000.) Скільки получила Тидір Т.В. директор ЦПРДТ , чому правоохоронні органи не провірять відділ освіти , голів сільрад. а пристали всі до Степанчука..... Та хто з них усіх стільки зробив для района? а особливо для медицини?????

П
Петро

Ой буде отвєтка скоро...

Л
любопит

Бог всім суддя... но Воловецька лікарня дуже багато чого надбала завдяки Степанчуку.: реанімобілі, автономне опалення, багато апаратів для обстеження, навіть кришу яка роки роддом затоплювала зробили завдяки Степанчуку.......а за сина його окрема розмова........ а ти Федьків Андрій спочатку сам добийся того чого добився його син а потім уже тявкай......

СД
Страна дураков

Уже біда, бо дорога машина, а то що горіла то вже не проблема? Се так хотять очи одвести від проблем у районі?

Н
Надія

Лікар має лікувати людей не залежно від того чи людина бідна чи багата.А учоба тут нідочого бо ще жоден лікар який не взяточник не має дві машини такі дорогі.А цікаво де поділися увазики з лікарні яких начебто списали.

О
олексію

а ви що хотіли щоб дохтор пішком ходив 8 років на медичному поучитеся і купите собі ще й не таку машину

90 роки

степанчук лікар а лікарі бідними не бувають а у відродженні сидять тупі івани з двома класами які і читати не дуже знають

Н
Надія

Взяточник

А
Анна

Дивишся - і квартиру спалять. Біжи Вася від корита на пенсію.

90 повертаються

так він з ними був у банді а тепер шось не поділили

СІ
Свалява Ігорь

Партія Відродженя 90 знову робить біду! Бандити які легалізовані владою.Москаль продався разом з ментами. Недавно Поляну хотіли запугати, але люди їх вигнали

О
Олексій

Нехай відповідні органи поцікавляться за які кошти лікар придбав таке недешеве авто.

В
воловець

як прийшло так і пішло

Читайте також