Головному лікарю Закарпатського кардіодиспансеру, за розкрадання 100 тис., загрожує до 5-ти років в'язниці

6
16

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно головного лікаря Закарпатського обласного кардіологічного диспансеру, щодо розтрати коштів місцевого бюджету та підробці документів.

Як повідомляють в прокуратурі Закарпаття, в ході досудового розслідування слідчі встановили, що керівник кардіодиспансеру, під час капітального ремонту операційної, завищив вартість будівельних матеріалів.

В результаті підробки документів, головний лікар завдав збитків на загальну суму майже 100 тис грн.

В прокуратурі області затвердили та скерували до суду обвинувальний акт стосовно головного лікаря Закарпатського обласного клінічного кардіологічного диспансеру.

Дії підозрюваного кваліфіковані за ч.3 ст. 191 КК України (розтрата майна, вчинена шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем та за попередньою змовою групою осіб) та ч.1 ст.366 КК України (підробка офіційного документу).

Коментарі

2
21,25

запри фафильник

Я
я

Шо директора школи мош посадити, кідь він підписав якісь бумажки при заміні вікон на школі, а кідь підписав якісь бумажки на закупку харчування??? Не може директор чи главрач чи завідуюча у садку бути строітельом, юристом, мерчендайзером по закупках, пожарником, електриком, газовиком в одному лиці, тому і беруть підрядників які і відповідають за роботу і освоєні гроші! Хто хоть мало шарить як робить бюрократична машина той пойме шо ісе діло липа!

1
15,13

Марго,говорти йинно,доказати иншоє.Лиш суд установлює виновність.Ото тубі лехко,хвіст ись пудняла,на асфальт пернула і пішла пуд сопровождєніє джіпів.Корову убганяти опасно.А щи кіть і шута...

ДН
до нижньої марги

да да,а такому тупому шо "не розбираєся" нічого займати посаду головлікаря..і там вся верхушка повязана з жуликами

0
07,54

Розумне зауваження.100 тисяч,мізерна сума для стройки.Йому дійсно могли підсунити завищену вартість у накладних.Зрештою лікар не повинен розбиратись у будівельних матеріалах.

ЩТ
Ще тупішому 10.31

Бачу знаток по відкатам обізвався. Лора Ступачка із Желізняком вже із тобою розрахувлася? :-) Нормальні будівельні фірми з бюджетниками працювати не хочуть, тому й закладають підвищені тарифи. Чомусь будівельний відділ ОДА вже роками щось десь будує, а потім зітхає, що гроші пропали десь. Кого засудили-посадили? Чи хоча б розслідували ? НІКОГО! Тому що там мільйонами крутять. А тут ясна річ - готують комусь крісло. Про це ще 1,5 року всі ЗМІ писали. Мозок включи!!!

3
3,14здець

Найшли мля злодія! Як може головврач купляти матеріали за завищеною ціною???! У нього шо є ліцензія на ремонтні роботи, він після 18:00 штукатурив і перечислював собі гроші???? Вижити остатки нормальних лікарів із сьої держави, най ідуть мадярів лічити, туй не треба медецини, 30 млн з яких половина пенсіонери і так за много для такої держави.... на думку влади!!!!!

ДТ
до тупого 9-42

дістав відкат-так понятніше тобі тупому?хто заплатив,тот поставляв будматеріали..

Ч
Читач

Ідеологія в суспільстві - кожен сам за себе. Купити будару смердячо-димлячу і гойдаючу без стойок як тойво на весіллі, то не "попадос" А як зайти до лікаря на профілактичний огляд, віддячити посильно - то то "попадос", бо лікар мені винен. За що тобі винен лікар, Вася? Ти думаєш що робити пакості собі і людям і вийде не бути покараним? В час тотальної безвідповідальності вимагати відповідальності від лікаря нема кому. Он пишуть, що машинами чавлять лікарі на смерть і йдуть потім на роботу. Хто буде вимагати відповідальності, коли в кожного рильце в пуху. Може з часом підросте покоління, яке кинуте зараз на виживання, то воно тоді і спитає з кожного. А зараз потрібно ходиті і оглядатися, чи не їде тебе чавити який лікар, суддя, прокурор та інші небожителі.

КЦ
Кому це треба?

"...завищив вартість будівельних матеріалів"???? :-) :-) Це вже повне дно... Лікар - він що прораб? Чи проводить розрахунки скільки цемент або арматура на ринку коштує? Один з небагатьох закладів в області, де працюють професіонали та гарні умови лікування. Занадто наполегливо останніми роками цей заклад перевіряють... Для кого готують крісло?

ТЄ
Так є

5000переглядів і люди не розуміють про що йдеться інсульти інфаркти тромбози це все профіль цих лікарів.Куча пальмової олії в маслі тортах олії.....Це все закупорки судин тромбози ,нерви тиск,інсульти.....А нас лікуватимуть ІНТЕРНИ... Москаль і верхушка зберуться і полетять у Феофанію,а як бути нам простим людям......

Ч
читач

У лiкарiв i вчителiв повиннi бути завжди достойнi зарплати, незалежно вiд того, яка влада в державi, хоч з Марса. Лiкар на роботi не повинен журитися звiдки взяти грошi на життя та утримання родини, а повинен займатися тим, на що вчився. А у нас в Украiнi,бюджетникiв, тобто лiкарiв i вчителiв, використовують як " птиц подневольних", особливо пiд час виборiв. Та на законодавчому рiвнi треба заборонити таку ганебну практику.Тодi й таких прикрих випадкiв не буде.Прокуратура на таких лiкарях робить для себе показники, а там де крадуть мiльярди, того не бачить, бо в долi з крадiями.

Т
Тор

Най притягнуть до відповідальності і того підприємця який намалював завищені накладні!!!

Б
Боляче

Професіоналів в кардіології на цьому забутому Закарпатті посадять,а людей гентиші будуть різати та смертність буде як при войні після операційних... Розробити умови щоб лікар не займався господарською діяльнісю нікому,а посадити людину та бігом. А на фоні наших казнокрадів міліонерів це просто жесть.А людей на кого лишите "умнікі"????

Ч
Читач

За балаж можна не переживати. Там сам очільник, пишуть, взяли справу на контроль.

А
а

Може прокуратура займеться Балаж Надiйкою,яка дванадцять рокiв обiкрадувала Мукачiвський аграрний коледж? Там не тисячi, там багатомiльйоннi розкрадання!

Читайте також