Головному міліціонеру Міжгірщини, який став учасником ДТП, загрожує від 3 до 8 років (ВІДЕО)

12
8

Це у випадку, якщо доведуться його провину у ДТП, в результаті якого загинула велосипедистка.

Нагадаємо, що ДТП сталося сьогодні о 6.50. Більше у публікації Мукачево.net та сюжеті ТСН.

Коментарі

М
Мулидран

я бачу, більшість коментів з боку обурених водіїв у даній аварії, може водій і не винен, то правда, що сільські ігнорують ту велодоріжку

Г
Газовик

Дебіли з ТСН міліціонер зміста події не втік,таке якби всі втікали зміста подій,нех.й біціглістам на трасі розвороти робити!!!!!!

В
ВОДІЛА

Через трасу (лівий поворот на Мукачево) біціглішти мають біціглі дручати в руеах, а не їхати. Так ня вчили

М
Міклош

Туй звідавуть,а што, мол, мілыіцішта робив там в сей час кіть служить і мешкає у Міжгір"ю. А кому якоє діло? Мова нараз йде не за вто. Два вопроса- чому жінка не на велодоріжці і там такії ями, что на них машину могло кинути в любий бік.

В
вася

ви не поняли головного "ЯКШО доведуть", ну нашу судову систеум ви знаєте...

П
патріот

От якщо б там велосипедистів штрафували, не було б жертв, Правила Дорожнього Руху написані кровю людською, так дотримуйтеся їх, я не захищаю міліціонера, але тут нема його вини. Це ж міжнародна траса, чого там робити велосипедистам, до того не обладнаного, як видно по фото.

П
патріот

Там поставили по обі сторони знаки, "Велосипедний рух заборонено", до того ще декілька знаків про небезпечну ділянку, є спеціальна велосипедна доріжка, тільки для велосипедистів, нет, треба лізти на трасу, не можна наших людей привчити до ПДР, і кровю платять, і так не доходить.

Ж
Жертва

Мало!!!!!!!!!!!!!!!

Читайте також