Головним тренером ФК `Закарпаття` призначили

14
0

Ігора Гамулу

 Ігор Гамула призначений новим головним тренером `Закарпаття`. Колишній наставник команди Михайло Іваниця переведений на посаду старшого тренера дубля.



49-річний фахівець народився в Алчевську і почав кар`єру в `Зорі` на позиції півзахисника. Потім були ростовський СКА, знову `Зоря`, `Ростсельмаш`, `Атоммаш` (Волгодонськ) і херсонський `Кристал`.



Як тренер здобув велику популярність, працюючи з новоросійським `Чорноморцем`. Крім досить непоганих результатів далеко не найпрославленішої команди, запам`ятався своїми одіозними виступами на прес-конференціях (загугліть `Ігор Гамула` і отримаєте масу цікавого!).



Останнім часом працював у Латвії. Спершу в `Даугаві`, а потім в `Дінабургом`, що об`єднався з його колишнім клубом . Наприкінці березня цього року був звільнений.



Крім того, за повідомленням того ж видання, `Закарпаття` домовилося про оренду двох гравців `Таврії ` -захисника Донця (вже виступав в команді) і півзахисника Шмакова. Наставник команди в першій лізі Михайло Іваниця буде працювати з дублюючим складом.По закінчення контрактів `Таврію` покинули Рапаліс, Ільницький, Живкович і Казанюк. Донець та Шмаков на правах оренди будуть виступати за `Закарпаття`. Статус вільного агента клуб збирається надати Добрі. На тих же умовах клуб хоче відпустити Алундеріса, яким цікавиться `Штурм`, Гігіадзе та Бурдулі, які потрапили в поле зору `Спартака` (Нальчик) та `Терека`. На рік планується продовження контракту зі Свідерським. Голкіпер Бандура відправився на перегляд в донецький `Металург`. Серед потенційних новачків, крім Тлумака і Платона, Сидоренко з ФК `Тирасполь`, Дудник з `Терека`, Олефір з азербайджанського `Інтера`, Луценко з `Чорноморця` і Бредун з `Шахтаря`.




Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також