Головний 1-квітневий "жарт" на Закарпатті: у Невицькому замку обвалилася головна башта (ФОТО)

13
2

Першим «фейк» запустив місцевих активіст та журналіст Олександр Богданов, який свого часу ініціював проект «Ужгород, який ми втрачаємо».

У рамках цього проекту журналіст розповідав про впізнавані об’єкти обласного центру, які місто може втратити назавжди через байдужість як містян, так і влади. Тому не виключено, що качка про башту Невицького замку, який є впізнаваною родзинкою всього Закарпаття, є своєрідним продовженням згаданої ініціативи, адже Невицький замок і зокрема башта справді потребують не просто більшої уваги з боку влади та громадськості, а негайно реконструкції та реставрації.

Сам Олександр наразі не коментує вкид, і це зрозуміло – жарт має жити своїм життям. Тим паче, що качку доволі активно поширюють місцеві у соцмережах, навіть додаючи власні варіанти історії та власні варіанти руйнування.

Втім, качку вже встиг розвіяти Сергій Гудак, який розмістив актуальне фото Невицького замку, де башта ціла.

До слова, цікава історія, схожа на ще один першоквітневий жарт, вчора тиражувалася більшістю ЗМІ, включно з всеукраїнськими – це пошуки слона, якого везли з Угорщини до Білорусі.

Mukachevo.net

Коментарі

1
1м2

Головний "жарт" в Мукачеві зробили нам наші депутати, збільшивши мінімальний розмір орендної плати за 1 м2 нерухомого майна для фізичних осіб в 6 разів!!!!! Покрашення від нової молодої команди!!!

П
Петро

Хрень якась, а нежарт.

Читайте також