Головний ДАІшник Ужгорода начепив провокаційну стрічку власівця (+Фото)

8
45

Сьогодні, 9 травня під час покладання квітів чиновниками і ветеранами, начальник міського ДАІ Олексій Співак спробував себе у ролі провокатора - начепивши на себе георгіївську стрічку, тобто стрічку власівця.

Мало того, пізніше він приєднався до ходи, яку організували в Ужгороді залишики Партії Регіонів на чолі з екс-заступником опального мера Погорєлова Юрієм Беляковим.

Як інформує власкор Мукачево.net, лише витримка активістів, які моніторили ситуацію, дозволила уникнути конфлікту. Однак питання залишають: як офіцер міліції, який мав би боротись з провокаціями, сам виступив у ролі провокатора? Тим більше що саме під георгіївськими стрічками терористи убивають працівників МВС на Сході країни.

Як видно, хоч і не на дуже якісному фото, на формі Олексія Співака окрім синьо-жовтої стрічки видніється стрічка власівця, або так звана георгіївська стрічка.

Нагадаємо, зимою під час акцій протесту саме Олексій Співак особисто вилучав водійське посвідчення у громадських активістів, які організовували масові заходи. На понеділок готується звернення до керівництва міліції з вимогою звільнити Співака з органів.

Мукачево.net, фото також з Ужгород.ін

Коментарі

М
миха

А мне лично сейчас Украина напоминает деревенскую бабу которая на гулянке напоили самогоном в хлам и она лежит голая и нищая за амбаром широко раскинув ноги без сознания. А ее в это время насилуют в извращенном виде Яроши, поляки, Коломойские, янки, Ляшки. Перед оргией извращенцы Украине много чего обещали, а когда она очнется и протрезвеет вспомнит о своей сестре России, и добрая сестра поможет Украине .

Д
д

Была несколько дней назад официальная рекомендация для отличия празднующих день победы от сепаратистов надевать совместно георгиевскую ленту и сине-желтую. Как данный чел. И поступил. В чем проблема?

А
анекдот

Звонит Обама Путину: " Путин,hello !Ла-ла-ла-ла-ла "

ДМ
до Міши і до інших колорадів

Який бендерівський машлик? Ти кончений де живеш? Яким воздухом дишеш, чий хліб їж? УКРАЇНСЬКИЙ!!!!! А якщо ти такий ярий прихильник колорадів то тобі місце разом із Співаком на передовій у Слов'янську, Краматорську чи Маріуполі, а не тут сидіти і тролити всяку єресть. Шмотки в руки і вперед! Це стосується кожного, хто підтримує колорадів чи політику путлера.

3
3+9

Єнно не розуміву. Прошлий рік люди на Динь Победы ходили собі спокуйно з "власівськими лентами". Чим Вам типир они хиблять. Перебандерилистися?

О
олег

дурнів всюди вистачає але головне щоб вони нами не керували

БМ
Богдна Мичко

Ну нема чим занятися гродськості Закарпаття - лишилося журналістам копіпейстити дурниці а громадськості - обговорювати машлик якогось міліцішти...а може він для нього щось означає? А може нічого не означає? Тепер це стало основною проблемою регіону?

Б
Бачію

нико никому нич не довжен-ЛЕМ ДАКОМУ РОЗУМУ

І
іван

рііііііііііііідр меееееееееееенееееееееент

Б
Бачі

Люди, не сердіться на того дурного люмпена-мєнта - воно дурноє і не розуміє, шо воно не так зробило - то дебільноє нигда нич не вчило, не читало і скорше всього і типирь не розуміє шо з нього хочуть. Завтра буде вибачатися....і вкінці кінців його Аваков увалить на х...

А
Анекдот

Зустріч Путіна і Обами. Путін: будете себя плохо вести, приглашу вас 9 мая на русский Парад Победы. Обама: в Москву? Путін: нет, в Вашингтон...

В
Ванито

Уддубасьте підара пацани.Лиш так гавнюк може штось поняти.Я би рад і сам лиш доста м уд нього далеко зараз нахожусь.Памятайте своїх "герою" люди добрі.

М
миша

Спiвак -молодець.той кого це обюрюе нехай вiшать собi бандеровський машлик.Всi закарпатцiв з днем Перемоги !!!

В
вуйко

якщо цей індивідиум не адекватний потрібно звільняти з органів цікаво як буде відмазуватися керівництво УМВС

$-
$$$ -У

у послідньое время кібись знав і не лем за три як пишеш у них ние полномочій їх ние по цілів україні но се лем временно і не забовай се нигде і іщи ти дашо так повім се уже так по секрету міліції не буде!!!!!!!!!!ха лем ся не радуй буде -ПОЛІЦІЯ!

$
$$$

Се настоящий підар іще і мусор нахер гнати із ментовки і так вся українська мусарня указала на што она варта за сі послідні місяці-НІНАШТО

Х
ххх

от се НАСТОЯЩИЙ ЧОЛОВІК-ПРИВЕТСТВУЮ ЕГО ЧТО ИСТОРИЮ ПОМНИТ!!!

I
Italianka

Молодец,респект Вам Алексей! С праздником ПОбеды!!

Р
Русский

Я противник насилия, но разве Восток Украины его начал? Кто из мирных жителей погиб от их рук? Никто! Почему же "террористы" они, а не правосеки, которые жгли людей в Одессе и запугивали ветеранов, чтобы старики не надевали на праздник ордена и георгиевские ленты?!

ДС
До Співака

І не зрозуміло з яких підстав чи мотивів законодавства України чи відомчих нормативів МВС, буде реагувати ВВБ на Вашу європейську - демократичну позицію.

ДС
До Співака

Олексію Михайловичу! Анатолій Іванович підтримує і готовий захищати Вашу громадську позицію, оскільки цей символ є історично визначеним і до політичної позиції громадянина чи державного службовця немає ніякого відношення так, як в наш час є тільки символом пам'яті про Перемогу над фашизмом!!!

ДУ
ДК Ужгород

До "РУССКИЙ" В теперішний час свастика символізує фашизм, хоча насправді свастика від слова свасти — приветствие, пожелание удачи, благоденствие. http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B2%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0 Якщо я одягну пов'язку з свастикою, то я буду фашистом? Зараз георгіївська стрічка на Україні символізує симпатію до сепаратистів, до тих хто хоче розколу країни. Цим вчинком Співак плюнув у вічі своїм колегам, які борються з сепаратистами на сході. Співак спаплюжив пам'ять співробітників міліції та інших "силовиків", які загинули від рук цих нелюдів.

1
12

Раньше ленточка была символом ветеранов, победы. Сейчас это превратилось в символ русского терроризма на Востоке страны. Эту ленточку носят титушки и террористыю Если чиновник его в такое время, всё прекрасно понимая,надел - значит такова его позиция, он морально поддерживает русских террористов. Именно такие "сочувствующие" допустили бойню в Одессе. Он немедленно должен быть снят. Он всё прекрасно понимал, когда цеплял колорадскую ленточку.

Р
Редакторам

Вдячність за фото. Молодці. Тримайте оборону.

Р
Русский

Мои комментарии удаляются! Я писал, что георгиевская лента - символ воинской доблести России с 18-го века. Причём тут власовцы? Мой прадед-украинец был награждён Георгиевским крестом ещё в Первую мировую войну. Причём тут власовцы? Кстати, среди русских предателей и изменников было гораздо меньше, чем среди украинцев.

І
Іван

Що хочу те роблю, в нас свобода слова. Вам ніхто роти не закриває...

С
Співаку

Ти був мудаком, таким і остався

М
Міша

Ковдоші сліпі. Даже на першій фотці видно що жирдос Співак рішив підлизати путлєрам і прирівняти національний прапор з георгієвською ленточкою фашистів. Уволити сразу!

П
Патріот

Ну що писаки безмозглі побачили нові фотографії і язики у жопи позапихали? Журналісти молодці. Таких міліштів треба в шию гнати у Ростов

Р
Редакція

Додали кілька нових фото, любуйтесь, провокатори;)

В
Вуйко

Спалити все ...

4
456

Аналог "Найди кота" - "Знайди стрічку".

Р
Редакція

Послухайте, ай-яй)

4
456

Не буде, бо вже відреагував Подебрій. Прийдеться вибачатись офіційно.перейдіть по посиланню, редакція,там поруч значок працівника ДАІ http://s32-temporary-files.radikal.ru/efe0617d17be409281fac1ea94ab6589/-929206895.jpg

Р
Редакція

Ні, не буде) бо поруч з синьо-жовтою стрічкою у ДАІвця майорить стрічка власівця

4
456

через 5 хвилин ця провокативна стаття буде видаоена модером ) час пішов.

4
456

Провокатори, в нього жовто-блакитна стрічка.

N
next

Поїдь з тою стрічкою на схід України і там ходи, думаю довго ходити не будеш б, ЛОХ

ДА
До авторів

Будь-ласка, надайте фото або відео

JP
judas priest

Терористи з власівськими стрічками палять українські прапори,грабують і вбивають...А ти ,лощара тупа,про мудрість тут говориш...

T
toll

Молодец, Спивак! Настоящий мужик. Поддерживаю.

СК
Сергій К

Що з нього взяти? Тупим сміттюхом (мусором - якщо на їхній, московський манер) народився, все життя ним пробуде, таким і здохне....Хіба воно знає звідки і чому та стрічка? І що всіх георгіївських кавалерів доблесна Червона Армія вирізала, ще у 1921 році.

А
Артур

Цей Співак добрі носсить хабарі на верх тому й дозволяє собі подібні витівки хвала новій владі в Україні.

У
Ужгородець

Самі ви п..ри!стрічка для вас проблема?той хто це написав і той хто його підтримуе хворі люди які розпалюють ворожнечу і невідомо на кого працюете козли.не глупа людина написала:коли мудрий інколи тупить то непроблема,но коли тупий постійно мудруе це біда.

Г
Гуцул

тухлыми яйцами да зеленкой в этого продажного мента!!!

Читайте також