Головний ДАІшник Закарпаття підтвердив перехоплення підлеглих під Рівним

12
5

Михайло Бойчук прокоментував інформацію, оприлюднену Мукачево.net.

- Аби зняти чутки та домисли на рахунок ситуації, про яку пишуть деякі ЗМІ. Повідомляю: учора наші співробітники поїхали до Києва за службовими автомобілями. Вночі поблизу Рівного їх зупинили. Деякі з працівників Державтоінспекції отримали травми. Мною відразу було прийнято рішення про повернення людей назад. За деякій час усі наші хлопці будуть вдома, - зауважив керівник Управління ДАІ УМВС України в Закарпатській області у МВС України Михайло Бойчук. 

Нагадаємо, що Мукачево.net повідомив з посиланням на близьких про перехоплення закарпатських ДАІшників під Рівним.

Коментарі

М
Мусорам

Там менты вообще зажрались. На тому посту, хоч за що взятку беруть, спеціально розмітки так зробили щоб запутати водіїв і на цьому бабло відбивають. Це не для водіїв ДАІ а від водіїв. Багато там водіїв вже бабло віддали. Тих ментів давно треба в ..... треба. Так з кожним з них.

С
свідомий

А Михайло Бойчук в курсі шо деякі відкупилися працівники щоб не їхати туди?

П
Петя

Ты сам понял что сказал,удивил,да эти паскуды везде только этим и занимаются,

ПД
партизан до водіїв

На трасі Чоп-Київ між населеними пунктами с.Ракошино і Мукачево,а саме біля вїзду в с.Старе Давидково стоїть камера,яка фіксує швидкість і знак обмеження швидкості до 70 км.Мусора, які стоять на посту ДАІ при вїзді в Мукачево, посилаючись на цей знак при перевищенні швидкості розводять, тобто беруть ВЗЯТКИ від водіїв!!!Згідно дорожніх правил НЕ МАЮТЬ ПРАВА, так як обмеження на міжнародній трасі можливе якщо, є 1) дтп або 2) населений пункт, або йде 3) ремонт доріг.

П
Простак

А не пробували відкупитися, як МИ від них ??? Дали би "на лапу" - і проїзжайте.

Читайте також