Головний казначей країни завітала до Сваляви з робочим візитом

14
6

У четвер, 13 серпня, в малому залі засідань райдержадміністрації відбулася нарада, яку провела голова Державної казначейської служби України Тетяна Слюз.

Участь у засіданні також взяли керівники Свалявщини, а також бухгалтери бюджетних установ району.

Серед основних тем, які порушувалися на нараді, стосувалися нової системи дистанційного обслуговування клієнтів «Клієнт Казначейства – Казначейство», котра, за словами Тетяни Слюз, передбачає роботу виключно у реальному часі, дозволить зменшити витрати на відрядження, оптимізує друк документів, а також поліпшить і прискорить рух інформації у системі.

Голова Казначейства говорила й про реверсну та базову дотацію, а також освітню та медичну субвенцію, відтак було наголошено на дотримання порядку їх використання.

На завершення засідання кожен з присутніх бухгалтерів задавав питання голові Казначейства й отримував на них ґрунтовні відповіді.

Сергій Фізер для Mukachevo.net

Коментарі

X
xcvxc

ВАЖНО читать Всем!!!!! КАК платить за комуналку в 2 раза меньше (подробная схема)!!!! -- http://novinu.2sms.ru

ІП
Іван Петрович

Казначейство- це абсолютно зайва бюрократична структура, котра гальмує рух бюджетних коштів і перешкоджає ефективному фінансуванню бюджетних установ. Його давно слід ЛІКВІДУВАТИ, це дасть велику економію коштів. Або ж для початку, принаймі, укрупнити низові районні та обласні управління, зменшивши надмірну кількість цих паразитичних пережитків кучмівських часів, розсадник корупції та бюрократії.Реорганізацію слід почати з обласного керівника,котрий цілком себе скомпроментував співпрацею з попередніми злочинними режимами та систематичними порушеннями бюджетного законодавства.

В
влад

СССУУУПППЕЕРРР Оригіналу

В
влад

оригінал СУУППЕЕРР

В
вояка

найбо заєдно перевірила тошо накрали пан Микульця із своїми замами ! державних грошей ! проведіть аудитик за останій рік і охуїете

7(
777 (оригінал)

Робоча поїздка на курорт? Корупція, мадам!

Читайте також