Головний лікар мукачівської ЦРЛ спіймав підлеглих на крадіжці продуктів (ФОТО)

11
45

Екіпаж патрульних лікар викликав вчора близько 18:30 години.

Він розповів правоохоронцям, що під час перевірки харчового блоку у шафах працівників виявили продукти харчування у великій кількості

Звісно, походження продуктів вони пояснити не змогли.

На момент прибуття патрульних у харчовому блоку знаходилось 6 громадян, давати будь-які пояснення працівники відмовилися.

На місце було викликано слідчо-оперативну групу. Надалі слідчі встановлять подробиці та обставини справи.

Коментарі

С
Свiдок

Мусорка в больници то "тема" ,ставив машину на стоянцi i бачив гарну панi в шубi i на каблуках там копирсалася,здивування було велике,БОМЖI сьогоднi перелися

М
Мукачiвець

Все можу зрозумiти,красти погано,але шо з самого ранку шо роблять на мусорi лiкарi,кого там ,лiкують?Тому й хворiэмо i помираэмо вiд таких гiпократiв.Героям слава!

Ш
Ш

Жесть,театер абсурда

9
99999999999999

лупяк паскуда весь такий хальоний сидить усебе вкабінеті лікарі взяточники ідуть додому після роботи доллари вкармани непоміщаються машини міняють кожен рік і начебто люди це небачать а вони на державній роботі за 4000..5000 тисяч гривень працюють .то звідки уних все це злодії вони та антихристи а покабінетах іконами обкладаються щоб вони та їхні діти горіли в аду та немали щастя досемого покоління

М
Мер

Для начала най Лупяк наведе порядок из взяточниками Ане имився до жибрачок яки даже ниунесли нич за территорию ликарни Ане сидить пут каблуком старшои медсестри таго уладить на истиний путь шо лишаться двое на цилу ликарню . Раньше люди платили долари уби попасти у ликарню а скоро они будут людям платити шобы хоть хтось там робив за тот мизер шо платять . Слава Украини

П
Пациэнт

Догаздувалися начальники,люди вмирають на операцийних столах од аппендицита,тому шо розлгали вже всих професиних ликарив,розвалили ликарню.Маю пахову грижу,не иду оперувати бо боюся шо заплачу взятку та Ще и зарижуть за мои гроши.Пишу так недавно лежав у ликарни з тиском високим,крим физраствора,и глюкози ничого не давали,лише виписували рецепти на сотни гривень,шо за коргаз шо вату,пластир,спирт вид хворих просять?ПАРАДокс, 100% забезпечення ликами хворих ДЕ?

К
Краина

Дивлюся на фото то и сам не знаю что смиятися чи плакати,яку крадижку столиття розкрили.До пидписувача " суддя"- думаю,якщо в наший краини почнуть сажати за хабари,а не за яйця,то напевне користи буде бильше.Часи нимости людей закинчилися:)

З
Закарпаття

Арроооотсввполл

С
санітар

ганьбивбися тот лупак! сиа одмазав уся больниця говорить між собою і знають кіть уповідять комусь улетять з роботи.Айбо тотй чергові дохтори котрі усьо по приказу лупака старшого сфальсифікували аналізи сина алкаша і нарокмана, будуть отвічати перед законом як лупак сиарого ушвирнуть із ЦРЛ як пяну свиню, яка не просихає від бухла. синок у 26 років прокурором став завдяки мільйонам які отиць заробив у роддомі, а мати золотом усьо житття торгує. за тоті олай і яйця буде ш вспоминати щи на тому світ.

З
Закарпатец

Нету хуже сволочей, чем начальства из врачей!

З
Закарпатец

Учись студент - доктором будешь, а не доучишься - ГЛАВНЫМ ДОКТОРОМ будешь

Р)
Рапунцель )

Зазвичай на медичні теми гострі але досить справедливі коментарі йшли від *ворюги*. Ти отримав що хотів , чи як кажуть тут *ухляу*? може просто *без коментаріав*. На фото всіх продуктів максимум на гривень 80-100. на 6 людей? Це Вам не Е-декларація....

В
Василь

У структурах влади і афілійованих компаніях Мукачево нет жодного міського державника, - тільки понаїхавше бичьё з менталітетом сільських лабазникiв. Тупі злодії і бандити,"заточені" виключно на грабіж і розбій,але - навпаки - не "заточені" на службу народу. Звідси масова невідповідність займаним посадам - ??як мінімум і відповідні ст.УК - як належне. Тільки хто цiм рагулям що пред'явить? - в СБУ,судах,прокуратурі,МВС,адміністрації і присмоктавшихся до зазначених структур "компаній" точно таке ж тупе рагульё... Власне звідси - тотальна деградація,розвал країни,виморок населення і війни... А чого ще можна очікувати від результатів правління індіанців?! питання,як завжди,риторичне...

Ч
читач

А головний лікар ніскілечки не краде і взятки не бере і взагалі приклад чесності і порядності. З себе треба починати, шановний! І риба гниє з голови!

С
Суддя

Нема ріхниці чи краде яйце чи краде мільйон у держави. І один і інший злодій лем у них різні можливості. Такшо роти закрили і мовчок. Нація злодіїв - порядок нигда не зажиєте!!!

1
100000000

Докирувався Лупяк ,що вже за півроку розорив цілу лікарню. Другий раз за півроку міняє працівників в харч блоку.Лікарі вже тікають тому що неможуть з таким царем працювати,а хворі мусять страждати томущо він на свого синочка списує дорогі ліки які мали б хворим давати та прості люди мусять самі купувати , моглоб бути соромно на кухарів наїзджати ,за пляшку олії і десяток яєць викликати поліцію, а це ніцого що пологовий буд. доларами взятки беруть! Звісно вони ж з ним діляться , а кухарі які неподілилися тепер винні

Г
ГОбі

Лупяк лоханувся здав кухарок за яйця а добре шо Токарську з цілим роддомом не здав за взятки сотні доларів за які він жиє бо з ним діляться.

В
василь

Біг стрічати поліцію, не біг стрічати коли привезли його сина наркомана на приймальноє. а ішов здавати замість нього аналізи. 3 тижні держали в реанімації і списували на нього дорогі ліки які мають давати хворим вмісто того хворі купляють самі. проти нього треба дати кримінальну справу а не кухарів сажати . ПОЗОР НА ЦІЛУ КРАЇНУ.

6
666

вчинок не гідний , але люди вони крадуть не від гарного життя , а визивати полвцію за лоток яєць і олію??????)))))) краще за сина прокурора наркомана переживає

А
Адвокат

То майже змi цю новость не правильно розтолкували - то лiкарi i cанiтарки наоборот Iз дому принесли харчi та пiдкармлювали хворих, а ви нараз на порядних людей наговарюете)

І
Іван

Так було може і все, но з таким треба завершувати, через таких жебрак не має недоїдати.

Н
Няньо

До чого ми вже догаздувалися - бiднi крадуть у бiдних, кругом нiщета, бойишся вийти на улицю бись хот-дог з рота не урвали...I це в тот час коли космiчнi кораблi бороздять простори нашои вселенои.

С
сторож

а синок наркоша і пяниця такий як його отиць старий лупяк уже працює в прокуратурі і непариться шо ви тут усі пишете, мало того усі винні хто намагався все публічно і відкрито довести винуватість сина головного лікаря. Підлеглі лікарі і інші медики, які покрили сина лупяка, зробили аналізи на алкоголь такими як приказав головний, вони понесуть колись відповідальність, так як це ЗЛОЧИН і СЛУЖБОВИЙ ПІДЛОГ! ещо не вечер. Ну а то што викликав лупяк поліцію на кухарок, вні знає добре систему, колись і йому перепадало із харчоблока, а тепер хоче бути дуже "праведним", на злодію самому шапка горить

В
Василь

Бюджет ЦРЛ - якщо я добре пам'ятаю - 3.000.000 доларів (таки є що еее...перерозпридiляти..еее .."з розумом"). Нинішній головний лікар - бик з Перечина - осідлав цицьку за те,що вчасно ліг під тих рагулів,у кого болт був товщі на дану секунду (злодій Васюта,член тієї ж ОПГ,що і нинiшній "головлікар",але з іншим кольором бандформування,від циці був відірваний). Припускаю: "головлікар" звідкись одержав відомості про те,що його "перерозподілами" бюджету ЦРЛ зацікавилися інші рагулі - з т.н.органов і тому вирішив "зіграти на випередження": САМ "зловив" тих,хто свідомо слабкий і безвідповідний - ось,мовляв,вони! Це через таких як ці нещасні бабусі-співробітниці ми все погано живемо! Жертва підкинута - рагулям з т.н.органов є чим зайнятися,а за час перепочинку можна і пiдшаманiть "справи" ...щоб шито-крито... ну і занести "котлету" вищестоячим злодіям - як же без цього? - вся рагульсько-бандитська система на тому і стоїть!..

ДТ
до трьох нижніх

Майжек ош то ваших жін хапнули з хавчиком, і ви тепер сегенятка голодні. Но нич уженуть ваших жін з коргаза підуть у детский дом красти бо і там мала зарплата а красти привикли і п...х у кого. Противно, ош ви їх одмазуєте. Крадуть од ЖЕБРАКІВ до яких нико з родичів не ходить і мусять їсти шо дауть у больниці, а там давуль то шо недокрали сі марги.

1
100000

До Степан. Я згідний можливо вони некрали б якби недоводилося

В
Валдик

Най розкаже про сина , а не про нещасні продукти.

С
Степан

якщоб платили гідні зарплати то і недовилосяб красти .А хворі не голодують і нежаліються

ДР
до руснака

Ти реально "тормозиш"? Шо такоє "задорноє" куриш? КРАСТИ НЕ МОШ!!! ТИМ БІЛЬШЕ ОТ ХВОРИХ ЛЮДЕЙ. Таким, які крадуть у хворого жкбрака грішать страшно і їм дай 50 000 грн зарплати, айбой так домі понесе дараб масла.... При Київ то друга тема і туй оно недочого, і то шо ті крадуть по чорному аж ніяк не виправдовує сих "безбожників".

М
мукачівець

Може ще головний лікар пояснить для чого на території лікарні та навкруги відкрито сім аптек? Щоб недалеко йти здавати ліки, що нібито видають для пацієнтів лікарні, чи не так?

ВМ
Вася Мукачево

До Руснака. К1ть не знаеш, к1лько они крадуть, та л1пше нич не кажи. Бо тото, што там не додадуть хворому, краснинько продавуть на базар1. Сир, рибу морожену, гречку,овсянку. Бувае 1 сухое молоко, рис, манку... Олай лем тун1й, бо там дорогого не давуть... Се - правда! А масло - дарабами по 3-4 к1ла... Так што, к1ть не знаеш, л1пше не заставай 1 не бийся у груди!!!! Давно треба було 1х ймити, бо не лем по селови носять продукти, а 1 на базар 1м устае!!!У Ки1в заганяти майлегше, айбо крадуть од того жебрака, котрому н1кому 1сти принести!

РД
Руснак до 14:50

Неборе, ты з Марса проїздом? Та де упырі-злодії? А ты до жебрачки,што 100гр. олайо припрятала."Сятый" ты наш, попроси Бога обы ти мозги уділив! Такі,як ты на майданах скакали, злодію і бандіту привели до власти, а типирь жебрака осуждаш?Герою іди в Київ та поосуждай там?Дайте льодям достойну зарплату, та нико мачатися не боде за три яйця і 100гр.сметаны!

AH
ad hoc user

я там лежав іще при совіцькій власті, також крали як хотіли.

3
366

Се ніколи не скінчиться? Я робив у лікарні, та відів які торби домі несуть кухарки, а гуманітарку так крали, що муж на машині мав зе нею приїхати бо не берувала догти, і сільські і городські крали, і шпріци і вату, вітаміни .....

Ч
Чистильщик

Тать заболи долю заслати старому : вот і визвав поліцію

М
Мукачівець

Цікаво чомусь аналіз крові так довго робили??? А на вміст наркотиків провіряли??? звілнили по статті горе-прокурора сина Славіка??? Це як прокурор? та його в АТО на передову, шоб схуд на сто кіло, бо уже уд жиру і кайфу збісився докус.

М
МОЗ

Ми всі маємо малу зарплату,но не всі крадуть...восновному там працюють люди з села..кум сват брат...і шо хочете повісти шо не мають дома шо їсти....маєш керт-уже багатий, усе крумплі дома є а ще кіть кури і свиня!!!???

1
1+1

хороший головний лікар старий лупяк – а його синочок ?! Ганьба!!! https://vk.com/s.lupyak

ДР
до руснака

Руснаку а ти де робиш? Майже "асінізатором" , бо вонить з тя. Заповідь - "не кради". Туй продукти, там міліони, а грішать усі, і ти тоже кіть їх шкодуєш. Завтра попадеш у коргаз і така малфа швакне от тебе лікарство, а тобі вколють фіз-розчин і підеш помали на нич. Но тебе і не шкода, бо у тебе розуму мало, айбо кіть будуть твої діти, то їх шкода. Тоди тоже будеш казати ош най крадуть бо мала у них з.п?

1
100000%

Люди добри, а дитячi будинки? Там даже речi дитячi виносять.....

К
Катерина

Хай спочатку депутати пояснять, де взяли мiлiарди! Хай забеспечать гiдне життя людям! Не смiшiть з тими яйцями !!!

О
охранник

Шановні, скажіть, а де не крадуть ??? З шкіл. садиків лікарень а саме страшне з психлікарень. По три рази з сумками бігають. У Берегові сторож на прохідній у психлікарні каже, що не міряно носять з кухні робочі . а хворі кому будуть жалітися. хто їм повірить,,,

Dr. Хаус

Они іще і лікарства, системи, шпріци крадуть і носять у сусідні аптеки

Р
Руснак

За таку зарплату, як вони получавуть їм 111 мали б щи хворі їсти давати! Новинка пропаганды:"Не льобіться міняй роботу!" Ч...и на яку міняти. Гота бы вас побила, а нашто нам власть, держава? Може їх бы поміняти?

1
111

Добре, шо пацієнтам треба з дому собі їсти носити, через таких, або голодувати. Не любіться робота чи зп їди шукай нову пропозиції є, а не кради від люди.

Читайте також