Головний міліціонер Закарпаття привітав своїх колег зі святом

11
0

Шановні працівники органів внутрішніх справ Закарпаття! Ось уже протягом 20-років міліція незалежної України залишається на передньому краї боротьби зі злочинністю, захищаючи життя, здоров’я людей, їхню честь та гідність, права і свободи, забезпечуючи громадський порядок і безпеку.

 

За цей час відбулося багато змін. Змінилися й критерії оцінки діяльності органів внутрішніх справ. Визначальною в сучасних умовах стає оцінка громадянами роботи міліції, конкретної допомоги населенню.
 
З особливою гордістю хотів би відзначити, що нинішнє покоління правоохоронців з честю і достоїнством продовжує кращі традиції своїх попередників. Не шкодуючи сил і здоров'я, нерідко ризикуючи власним життям заради життя інших, правоохоронці Закарпаття сумлінно виконують свій громадянський обов'язок. Вони налаштовані на щоденну копітку працю заради того, щоб закарпатці відчували себе захищеними.
 
 Тож щиро вітаю всіх правоохоронців краю, ветеранів органів внутрішніх справ з 20-ю річницею створення міліції України. Зичу вам міцного здоров’я й наснаги, сил і терпіння, мужності та відваги, а, головне, - впевненості у тому, що ваша праця приносить спокій і мир в оселі закарпатців. Нехай завжди щасливими будуть ваші рідні та близькі!

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також