Головний міліціонер Закарпаття зустрівся з жителями Іршавщини

16
0

Сьогодні, 11 жовтня, виїзний прийом громадян в Іршавському райвідділі міліції здійснив начальник УМВС України в Закарпатській області генерал-майор міліції Василь Варцаба.

Серед перших відвідувачів на прийом завітали учасники акції в селі Довге, які перекрили дорогу та вимагали негайного її ремонту. У першу чергу люди  подякували начальнику Іршавського районного відділу міліції підполковнику Миколі Куриці, який  своїм виступом зняв напругу серед учасників акції. Після виступу керівника, власне, акція, й припинилася. Також селяни попросили генерала Варцабу, щоб він передав губернатору краю Олександру Ледиді їхню стурбованість станом доріг у селі. На що Василь Варцаба пообіцяв сьогодні ж довести прохання селян до керівника області.

Крім цього, мешканець с.Довге поскаржився на нахабну поведінку одного із працівників Державтоінспекції. Василь Миколайович відразу дав вказівку встановити цього працівника і провести ретельну перевірку по даному факту, адже такі нахаби у міліції не повинні працювати.

Наступними до генерала Василя Варцаби на прийом завітали журналісти місцевої газети «Нове життя», які попросили посприяти їм у передплаті газети.

Багато хороших слів прозвучало на адресу дільничних інспекторів міліції від  сільських голів сіл Приборжавське, Заріччя, Сільце.  Вони відзначили, що  дільничні постійно проводять прийоми громадян, йдуть їм назустріч, завжди підкажуть, допоможуть.

- Моя позиція така, аби в кожному закарпатському селі, і не лише на Іршавщині, здійснювали прийоми громадян дільничні інспектори міліції, - запевнив генерал Варцаба. – Люди повинні знати, куди і в який час вони можуть прийти на прийом до свого дільничного.

Наступним до генерала звернувся голова громадського формування із села Ільниця Юрій Попович, який попросив відзначити дільничних інспекторів, адже його село найбільше у районі, й роботи у хлопців дуже багато. Крім цього, він звернувся з проханням провести силами працівників Іршавського райвідділу та обласного управління відпрацювання села.

Серед відвідувачів на прийомі були ветерани органів внутрішніх справ та керівники фінансових установ, які дякували працівникам Іршавського районного відділу міліції за співпрацю.

Після цього було підведено підсумки комплексної перевірки діяльності  Іршавського районного відділу міліції. Відзначили як позитивні результати роботи структурних підрозділів райвідділу, так і вказали на негативні моменти, Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також