Головний санлікар: Незабаром бустерну дозу можуть дозволити для всіх

15
5

Найближчим часом може бути прийнято рішення про дозвіл на отримання бустерної дози вакцини проти коронавірусу для всіх охочих.

"Є вже рішення Національної технічної групи експертів (НТГЕІ – ред.) про рекомендацію дозволити проводити бустерні дози для осіб віком 60+ років. Це рішення найближчим часом буде введено наказом Міністерства охорони здоров’я... Я думаю, що з 10-15 січня. Також ми очікуємо рішення НТГЕІ, яке буде проводитись 5 січня, де буде розглядатися питання про універсальний доступ до бустерних доз вакцини, для всіх охочих", зазначив головний державний санітарний лікар Ігор Кузін в інтерв'ю Українському радіо

Сьогодні бустерні дози рекомендовані для медичних працівників і працівників будинків інтернатного типу.

Він також зазначив, що проведення бустерної дози збільшує термін дії сертифікату про вакцинацію на 270 днів.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

АК
Анти комар

Я то сам навіть без дози давно башкою двинувся , це можна спостерігати по тому , що на цьому сайті я використовую до 10 (десять) кликух : Агностик , РУСИН , РУСИНИ , Справедливий , До нижнього допису , Анти комар , Факт і істина , Гузицьознавець , Мадяриско , Фахівець .

АК
Анти комар

Вам , вакциновані експериментальеі піддослфдні , пррсто не інформували про те , що тільки на першому етапі приймете до 10 (десять) доз . Далі буде дпугий етап ....для тих хто ще не здохне аба не помішається мізками .

Ч
Читач

А якщо вже називати речі своїми іменами - то не "дозволять, а примусять". Хай себе колять

Н
Ніна

Ігор Кузін уколи собі сам тварюко у гузицю !

Й
Й

А можна не колоти ці 6-7 раз поки вони іспитують чи єфекимвна вакцина, а вже вколоти останню дозу?)

Читайте також