Головний тренер ФК "Хуст" розповів про завдання у Першій лізі України

14
0

Колись, такі завдання ставили і у "Минаї", але за перший же сезон команда перевершила його у рази.

"Хуст" – єдина першолігова команда, яка ще не підписала жодного літнього новачка. Цей факт, і не лише його, прокоментував головний тренер команди Володимир Циткін.

– Тільки не подумайте, що ми сидимо склавши руки та не зацікавлені у посиленні. Зараз у розташуванні нашої команди перебувають кілька гравців із молодіжних складів "Минаю", "Кривбасу", але щодо їх переходу ще ведуться переговори. На жаль, фінансові можливості ФК "Хуст" поки що дуже скромні і тому поява у нас досвідчених виконавців майже нереальна.

– Але у ЗМІ нещодавно з'явилася інформація, що у тренувальному таборі "Хуста" знаходиться воротар, який на контракті має один з угорських клубів.

- Я читав цю новину і навіть не знаю, кому потрібна ця дезінформація. Жодних гравців з угорського чемпіонату у нас на перегляді не було.

- Чим ви поясните останні невдачі "Хуста" у контрольних матчах, зокрема, поразка 1:4 від "Металурга"?

– Знаєте, за бажання можна було б сказати, що ми працюємо під великим навантаженням, тож підопічні не у найкращій спортивній формі. Але ж наші опоненти перебувають у такому самому становищі. Ось чому простіше визнати, що клас наших спаринг-партнерів з УПЛ та Першої ліги був вищим.

– Встигнете виправити становище до старту у першоліговій першості?

– Все залежатиме від того, як найближчими днями попрацюємо на трансферному ринку. Поки "Хуст" укомплектований виключно гравцями, які захищали його кольори минулого сезону у Другій лізі. Звичайно, цього замало для успішного дебюту у другому за рейтингом вітчизняному турнірі. Тим більше, що суперництво в ньому очікується дуже гостре. Тому дуже сподіваюся, що перемоги прибережемо на офіційні матчі та намагатимемося зберегти "прописку".


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також