Головний тренер «Закарпаття» не має гравців для перемог

11
0

коментар Ігора Гамули після поразки у Донецьку

«Коментувати тут нічого. Грали у футбол перші півгодини, намагалися зберегти командні дії. Я завжди говорив своїм підопічним – нехай замисляться, чому вони не грають в інших клубах, нехай розберуться в собі», – саме так на після матчевій прес-конференції прокоментував гру своєї команди головний тренер «Закарпаття» Ігор Гамула після розгромної поразки (4:1) у Донецьку від місцевого «Металурга».

Також наставник ужгородців розщедрився на компліменти для «Металурга».

«Донеччани є учасниками євро кубків, і вони сьогодні підтвердили свій клас. Мені було приємно дивитись, як вони грають, як рухаються та організовують свої дії на полі», – зауважив тренер «Закарпаття».

Ігор Гамула поскаржився на травми гравців, але пообіцяв поборотись у наступних матчах за перші набрані очки.

«Позавчора на тренуванні у нас зламався воротар, центральний захисник... Їх і так мало, а тут така невдача. Ми програли класній команді, але спробуємо далі виживати, працювати і намагатися зачепитися за перші очки. Поки що у нас була «Ворскла», потім п’ята команда «Металург», а тепер до нас приїде «Металіст», – наголосив Гамула.

Головний тренер «Металурга» Ніколас Костов подякував тренеру суперників за компліменти та зауважив, що після голу його команді стало простіше грати.

«Дякую за компліменти тренеру «Закарпаття», я задоволений тим, що мої підопічні грають з гарною концентрацією, але в цілому по грі не хочу нічого коментувати. Після першого забитого м’яча нам стало набагато простіше грати», – сказав Костов.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також