Головою Іршавської РДА став Віктор Товстий, який рахується у базі "Миротворець"

17
14

Відповідне рішення з’явилося на сайті Президента України.

Володимир Зеленський підписав назак про "Призначення ТОВСТОГО Віктора Васильовича головою Іршавської районної державної адміністрації Закарпатської області".

До сьогоднішнього дня пан Віктор депутат Іршавської ОТГ, а за освітою юрист. Займається також підприємницькою діяльністю. Його ТзОВ «Товстий і партнери» надає інформаційні послуги, рекламу, консультацію з питань комерційної діяльності та діяльність у сфері бухгалтерського обліку.

Також Віктор Товстий рахується у базі "Миротворець" за порушення законодавства України, а саме отримання другого громадянства. У Віктора Товстого, як йдеться у базі "Миротворець, є угорський паспорт.



Коментарі

КЗ
Каратель закарпуцьких під*р*сів.

Мовчіть курви кацапські ,бо повириваєм вам матки .

М
Майдаун

Ви,бандершня охр@ніли!? миротворець то,,што!? То терорестичний сайт за який організатори будуть на шибениці. Недоправлені фашісти!

П
Питання

А що, хіба самозваний "миротворець" показник?

А
авц3іф

у Мукачівського муніципала Романа тоже є мадярський паспорт, і квартира у Будапешті. він є у миротворцю?

Б
Беркут

Пак на зелю не треба гнати. Подивіться раз на себе людочки. Заслужились Те.

І
Іршавчанин

А з громадскістю погодити призначення недоля?! Вже нам потрошенко назначив був руського горіна з Луганська, який роздерибанив весь район. Воювала з ним вся Іршава. А тепер знову та сама картина — неіршавчанин, мадяр, сепаратист. Пак знову воювати 5 років? Ні ганьби, ні совісті, ні честі... Нич!

1
123

13:50, нах*й пішов !

Й
йовшкови

а наша Служба Бувша Укористуванні колись організовувала сєвєродонєцк, хнр, днр, лнр, віджаття криму....Чи не там (у будівлях)були і є центри цьої ракової пухлини-рускава міра?

Д1
До 123

4 5 пішов на-уй під - ас.-

Р
Рем

Молодець наш припездент правильного всьо робит.

І
Іван

Бабло перемагає добро!

Й
Йовшко

Сепар Бондаренко призначив сепара товстого з мадярським паспортом малого сепара,де дивиться бля це долбане СБУ .

1
123

Та у нього ще й очі брехливі. яякий юрист???????????? Я плачу...

С
Сергей

В очередной раз подставляют Президента Зе команда недоумком из офиса президента! Трудно сказать за деньги либо больше всего по свой тупости. Они не понимают, что простой гражданин имеет право иметь два, три гражданства, а госчиновник не имеет! Но тупые этого не поймут!

Читайте також