Головою Закарпатської ОДА пропонують призначити Ігоря Бондаренка

9
25

Про це на своїй сторінці у мережі Facebook повідомив віце-прем'єр Павло Розенко.

Як зазначає урядовець, сьогодні на засідання Уряду від адміністрації президента буде внесено кандидатуру Ігоря Бондаренка на посаду голови Закарпатської ОДА.


Схоже, що в уряді не знають хто ці кандидати і яким чином вони стали претендентами на очільників ОДА.

"Хто ці люди? Звідки? Яким чином стали кандидатами на зазначені посади? Які підводні камені їх призначень? Ризики? Бекграунд цих кандидатів?", — запитує міністр на своїй сторінці фейсбук.

Раніше Mukachevo.net писало, що Ігор Бондаренко знаходиться у списку кандидатів на посаду голови ОДА, поданих президентом Володимиром Зеленським до Кабміну.

Нагадаємо, на початку червня Володимир Зеленський звільнив Генадія Москаля з посади голови Закарпатської ОДА.

Тимчасово виконує обов’язки голови ОДА Іван Дуран, який народився 21 червня 1971 року на Мукачівщині.

Коментарі

ДР
до Русина

Гєй пане РУСМИНЕ! А ви шо хотіли обовязкого когось із Куштановиці-о там само більше патріотів Укр і само більше чесних людей...Првда там СЕЛЮКИ,но шо є то є..Селюки-бо слов із пісні НЕ ВИКИНЕШ!

Р
Русин

Скоро не лем Закарпаттям, а й усьов Украйінов будуть керовати одні Самуіловичі. Дуже дивувуся і повностю розчаровався в Зеленському. Невже не є на Закарпаттю ліпших за Бондаренка? Команда Слуги народу дуже слабовата. Із такими кадрами улучшення життя у державі не буде.

ЗШ
закарпутцам шалом

Самуиловичи в зеленого клоуна сейчас особенно в тренде.

Ю
юра

Типир будуть глядати жидів на рн, або релігійних простетуток..які собі жидівство приписують бо тролять наоборот по иудаизму, жиди себе давно продили иделови в них більше нічого немає, як гоям продатись

М
Майдаун

Троцкоше фальоватый,жара ти докус мозги іспарила?Читати неваловшен? За Москаля відповідь таким горчкоголовым,як ты.А за Бондаренка першоє речення! Неуку заперевальный, всяды діваш свуй вонячий пустый язык,а мозгу на грам не маєш!

В
Ваня

Кстані, він вроді тяжко трудився у адміністраціі Януковича, але євреі роблять свою справу, ім головне, щоб був свій і надійний чувак. Браво!

Т
Троцкій

Май_даун, у тебе труднощі із сприйняттям дійсності. Мова йде про солодкого Бондаренко, а не колишнього Москаля.

М
Майдаун

Раз заперевальні марги заскавуліли,значить Бондаренко нормальний голова ОДА! Москаль мав “досвід” і ставленик майдаунських бандіту,мало біди наробив у Закарпатті!?

І
Іван

Се кадровий воєнний, який в 90ті роки звязався з мукачівською бандою, замутив бізнес і цікаво, де цей офіцер був в 2014 р при початку війни. Черговий розвод електорату

М
Мукачево

Досвід управлінської діяльності у нього є. Він був головою Мукачівської РДА. Нічим себе не проявив.

Т
Троцкій

Я теж думаю, ко сей Самуїлович? Де він був раніше? Він такий розумака, що за ним Гарварди-Стенфорди бігають? Він благодійник-меценат, допомагав хворим і нужденним? Крутий бізнесмен з офісами в Лондонах-Парижах? Чи його достоїнство лиш чеки в кондитерських?

ДН
до нижнього марги

єдиний податок то дуже велика зарплата бюджетників)))ти клінічний ідіот))чи може ти родич сього прищикуватого і наглого жидюка

Р
Руслан

Не знаю який з нього буде керівник,но як підприємець він ,навідміну від більшості в області ,чесний_при касі завжди дають чек. Отже людина платить податки, від яких залежить з/п бюджетників. Підприємці Закарпаття беріть приклад!!!

Ч
Читач

ЛЮДИ чого Витак?Шановні-це нормальна людина.Немає достатньо досвіду для роботи в ОДА..Воно й КРАЩЕ..Бо були ДУЖ-Ж-ЖЕ РОЗ-З_ЗУИМНІ..для себе заробили і пішли..Треба радитися більше з людьми і помалу на якісь рішення ОДА виходити..

Д
Друг

Ви і ваші діти вже не будете мати сальмонельоз ви вже зразу в морг потрапите ))) як можна ту гадость там їсти

Э
Эзра

Оптимальный кандидат .

Д1
До 123

Так і кажіть що вам не по кишені їсти такі шетемені.Тому і обходите 10 дорогою.А там дуже смачно . Ми і наші дітей ще жодного разу не мали сальмонельоз.

П
Правдоруб

Хитрожопий пройдисвіт...

1
123

Успішний кондитер??? Шетемені із хімікатів і сальмонельоз для клієнтів. Десятою дорогою обхожу його кондитерські.

#
#googleвпоміч

Вчіть український правопис! "...претиндентами..."?

С
Степан

Був у Москаля чудовий зам - Петик Олександр. Гідна та порядна людина. Чому його не призначать ?

В
Василь

Ігор Бондаренко - успішний кондитер. То ж його слід призначати головою облспоживспілки, а не обласної державної адміністрації. Досвіду управлінської роботи в нього не має, а значить і користіі на цій посаді від нього очікувати не слід. Господи! Коли вже в Україні буде порядок? Коли до влади прийдуть професіонали, достойні люди, а не корупціонери й олігнархи, які дбатимуть про народ, а не про власну кишеню?

М
Мукачево

Він вже керував у Мукачівському районі з Медведчуками-Суркісами у звязці... нічого хорошого не накерував і думаю так само буде в області.... За що Українцям стільки жидуського щастя Бог дає...

М
Мукачівець

Буде бігати міліція, так само, як коли хотіли первірити кухню в закладі його)

В
Василь

Нормальний претендент на посаду, з цією роботою справиться. Головне щоб по районах знайшов нормальних людей на посади голів РДА.

Читайте також