Голову Івановецької громади та двох його спільників взяли під варту із заставами

3
10

Відповідне рішення 4 січня було прийняте слідчим суддею Ужгородського міськрайонного суду.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що 30 грудня було затримано голову Івановецької громади за підозрою у заволодіннф близько 650 тисяч гривень бюджетних коштів.

Згідно з даними слідства посадовець, разом із своїми спільниками, заволодів коштами, які були виділені на будівництво дитячих майданчиків і капітальні ремонти територій у кількох населених пунктах. Також, голова Івановецької ТГ вносив недостовірні дані до офіційних документів, згідно з якими обсяги та вартість робіт було завищено.

Як повідомляють у пресслужбі Ужгородського міськрайонного суду, слідчий суддя дійшов висновку про обрання до підозрюваних запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком до 60 днів з альтернативою внесення застави, а саме посадовцю у розмірі більше ніж 600 тисяч гривень.

Наразі триває досудове розслідування за ч. 3 ст. 28, ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

К
Качок

Маєвського на колик покласти у центрі села,і штангу в руки..

У
Ун

А чого нічого не освітлюють про тих двох підрядників..Великий спортсмен Маєвський))Кидалово галімоє..На суді стояв з повними штанами.Міг із штангов прийти,може би помякшили вирок..

М
Мукачево

Генетично дурний народ . Життя по принципу : "вкрав айбо і зробив дашто" , приведе знову до велосипедного колеса .

ДН
До нижнix

При ссср сидiли жулики, аферисти, злодii, aле запад каже, що Це репрессii чесного люду !! Так i зараз в це вI рять окраiнцi ! Страна одурманеного люду, дякуючи: ахметкам, пинчукам, балогам, коломойшам, госдепу, европi та про кремлевской политике !

7
798

За ч.5 ст.191 ранніше сидівби гарантовані 10р без амністії і даже би му секретарь Обкома не поміг! А зараз всі крадуть , як ся мразь і ще і коментарії роздають про невинність! Розстріл!

1
123

Шкода що не попав під Кримінально - процесуальний кодекс в редакції 1960р... Тнпер би ся гнида сиділа мін.2місяці не в одиночному Ізоляторі, а в СІЗО на хаті в углови под дверима і без можливості внести заставу!!!! Верніться порядки 1960року!

1
123

Гнида той МММ рідкісна! Вийшло чудо з Ізолятора та ще й дає коментар з лицем Святого Отця! Цинічний злодій вищої якості і пуста громада, яка в ньому і до нині бачить героя, який украв айбо робив дашо... Придурошний жебрачий народ сього ОТГ!! Суд над цим горе злодієм має бути показовим!! Інакше завтра буде чиновничий цинічний хаос із надалі бідною державою, яка і складається саме з таких ОТГ!!!

Д
Дичкас

Самий гуманний суд у світі це у нас судя уже намалював цифру наверно мишкулинцю Застава мала бути 6500000, а не 600000 тис, що сп,,,,,, ив,, в то і поніс в проєбі, бі,, лиш громада

О
Олександр

Застава? може розстріл?

Я
Я

Украв 650 штук, застава 600. 50 тисяч у плюсові. Заєбісь схема)))) Чи то му на адвоката лишили?

Читайте також