Голову села на Закарпатті спіймали на хабарі за видобуток білого каменю (ФОТО)

11
12

Спільну операцію провели полісмени з СБУ прямісінько в центрі Берегова кілька годин тому, інформують в прес-службі відомства.

У ході спільної спецоперації працівники поліції та УСБУ в Закарпатській області упіймали голову однієї з сільських рад Берегівського району під час отримання частини домовленої суми (7000 грн.), яку той вимагав від підприємця за сприяння у видобутку з кар’єру білого каменю (туф) на території села.

Як підсумували у поліції, посадовець затриманий, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Коментарі

В
ВАСИЛЬ

Чому сбу закриває очі на хабарників, що розпродують кругляк і гравій, де справи про мафію що роздає Закарпатцям угорські паспорти - вдумайтеся за твердженням угорців вже 600 тис. закарпатців мають подвійне громадянство. Ось це безпека держави. А тут показуха.

В
ВАСИЛЬ

Шкода що продовжуємо сплачувати податки. Дорогі правоохоронці і безпеківці - зверніть увагу на те що держава в небезпеці через реальні проблеми а не через підставні дрібні справи.

H
hhh

Радіємо!!!! Нема складу злочину!!!!

П
пррпоп

Це все підстава!! Я сама з Квасова і добре знаю його, він дуже багато зробив для села.

1
111

Треба таким сбушникам і крисам мусорським свічку за упокой поставити! І хай на себе дивляться скоти, Губаль за все своє життя тільки для Квасова і старався, а цим скотам лише показник!

В
віталька

Пффф, тожде мені "новина". В кінці лютого при отриманні хабаря повязали голову ВТЕК Тупиця І. Цей субьект написав заяву на відпустку, "порішав проблєми" і все, працює далі, і ще більше людей штормить на рахунок "благодарностей", причому уже відкритим текстом(ну є ж уже потрібні контакти). Так що не беріть дурноє в голову і тяжкое в руки-СБУ,поліція-пофег, вивіску поміняли, а все інше лишилось.

И
Инферно

Це жах!!! Кар’єр "НІЧИЙНИЙ" без володаря!!! Люди у вільному доступі ним користувались. Чистої води підстава.Ганьба вам "ПРАВОСУДЦІ"!!!!!!

ГС
ганьба СБУ

А чого СБУ в сільхоз технікумі за директором Садварі Ю.Ю. не простежити там набагато більші суми він собі на карман мутить? Чи то просто він своя людина? Не позортеся!

НК
Не кгбист

Такой херней должно заниматься СБУ? :) Это исключительно для показателя.

M
MikeOnichenko

Будьте осторожнее.

A
afw

просто показник

В
Вася

Губаль з Квасова? погорів...

Читайте також