Голубка очолив Тячівську РДА, Рогач - Хустську РДА

15
2

Кадрові розпорядження виконуючого обов'язки президента України Олександра Турчинова оприлюднено на офіційному сайті 24 квітня.

У розпорядженні № 754 йдеться:

Відповідно до статей 112 та 118 Конституції України: Призначити ГОЛУБКУ Петра Петровича головою Тячівської районної державної адміністрації Закарпатської області.

У розпорядженні № 755 йдеться:

Відповідно до статей 112 та 118 Конституції України: Призначити РОГАЧА Івана Юрійовича головою Хустської районно державної адміністрації Закарпатської області.

Нагадаємо, що до цього також було призначено голову Міжгірської РДА Андрія Шекету, Берегівської РДА Іштвана Петрушку, а Виноградівської - Віталія Любку.

Мукачево.net

Коментарі

ЛВ
Лунченко В В

!!!!!!!!!!!!!УВАГА УВАГА в ДАІ вже всьо по старому, Бойчук Михайло Михайлович нормальна людина, але зарас по 500 доларів зібрали із працівників, які гроші видали з дому від дітей та сімї, а тому Бойчук та всі заступники повинні піти у бізнес покинути міліцію, бо люди готові робити за нормальну зарплату без корупції, але із старим керівництвом це ніяк не буде і Москаль Генадій Генадійович кум Бойчука не повинен його прикривати.

Б
Берегівчанин

Такого голови, як в Берегові більше нема у всій Україні. Хто ще може похвастатися знанням української мови зі словником??? Голова державної адміністрації знає державну мову виключно із словником!!!! Сам пан - губернатор це озвучив. Бідна ненька Україна і небесна сотня. Ганьба такому голові! І Слава Україні!

Читайте також