Гонтарєва обіцяє, що долар не підніметься до 25 гривень

18
9

Вона запевняє, що Національний банк робить все для того, щоб стабілізувати гривню.

Валерія Гонтарева впевнена, що гривня до долара не перетне позначку 25 гривень.

Про це вона заявила на брифінгу, передає "Укрінформ".

"Долар по 25 гривень, як варіант, ми не розглядаємо і не розраховуємо. Більше того, Міжнародний валютний фонд такий сценарій теж не розглядає і не розраховує", - сказала Гонтарева.

Коментарі

А
Аркадій

До кінця року буде 70- 80 грн.

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити I розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович I мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi I особливо коли будете мати з ними якусь справу.

Ф
Фінансист

НБУ є структурним підрозділом Федеральної резервної системи США, яка висмоктує гроші з більшості економік світу

Р
РУСИН

ТОЧНО СЯК НАС ЗАСПОКОЮВАВ ПОДЕЛЬНИК ЮЩА СТЕЛЬМАХ! МАЛО БИ МУ ТИХ 140 ТИСЯЧ ПЕНСІІ НА ЛІКИ!ИСЯ ПАСКУДЬ НЕ БОІТЬСЯ НИ БОГА И НИ КОГО,БО *КРИША*НА САМОМУ ВЕРХУ.НО НИЧ,МАЙЖЕ УЖЕ НИ ДОВГО ЧЕКАТИ,ВЕРНЕ ІМ СЯ СТОРИЦЕЮ МУКА НАРОДА!

7
777

хоться йобнути з сими цінами!!! роботи ниє а ціну каждий динь пуднимавуть я лем єдно непойму люди посліпли чи што їм є?? чого нич небушувуть чи вжеси копоршов купили та чикавуть попа аби їх похоронив? тать сякого нигде ниє аби каждий динь міняли ціни а в телеку лем указувуть жирні рожі які ржуться з простих людей!!! нахуй треба шось срочно робити бо діти наші небудуть мати майбутнього з сив кончекраїнов!!!

М
Михайло

Абись клятий майдан разом з небесною сотнею та йобаними галичанами горіли в пеклі!Най би дав би бог аби МАдяри зайшли бо ми туй копита відкинимо разом з обісраною ненькою !Як тепер жити 100 баксів це 2500 ГРИВЕНЬ!!!!!!!такого в світі нема що за рік девальвація була 300 % це катастрофа

Д
Дааа

А 30-35 за доллар до кінця року вы не Гонгареву слухайте она скоро пуйде на пинзію

0
001

Вона вже говорила, що не перетне 12 :) вони тільки тупу заяву зхроблять і доллар упс взлетів - нацбанк не винуватий він нічого не зробив. Вони підливають масло у вогонь - на цьму і збагачуються.

0
007

Дуже вам дякуємо.Вашк мать!

Читайте також