Горілка «Пшенична 10 літрів» інструкція з правильного вживання

73
0

Ви придбали або ще тільки збираєтеся придбати тетрапак із десятьма літрами горілки «Пшенична»? Вітаємо! Горілка – дивовижний алкогольний напій. Її нейтральний смак справді універсальний.

Пшеничну горілку можна смакувати як саму по собі, так і суміші з іншими інгредієнтами. Горілка «Пшенична»– відмінний вибір для того, щоб відпочити та підняти настрій собі та близьким!

Чому краще вибрати саме горілку «Пшенична»?

Якісну горілку зазвичай виробляють шляхом бродіння зерна чи овочів. Горілка

на зерновій основі має ніжний, іноді навіть дещо фруктовий смак, тоді як горілка на овочевій основі може мати різкий смак, що нагадує ліки (у кращому випадку).

Взагалі, якщо горілка буде різкою, гіркою за смаком, водянистою і пахнутиме ліками – це не дуже якісний продукт. Також, якщо горілка дуже печить, швидше за все, вона низької якості.

Якщо вам важко вибрати та купити якісну горілку, а готувати її самостійно немає часу чи можливості, просто зробіть вибір на користь відомої та популярної марки.

Горілка «Пшенична» - Вітчизняний горілчаний бренд, який відомий вже дуже багато років. Її виробництво розпочалося у тридцяті роки минулого століття. Потім, після тривалої перерви на війну та післявоєнні роки, її виробництво знову відродилося 1976-го року, саме до відкриття Олімпіади.

Продовжується виробництво «Пшеничного»та у сучасній Україні. І у всі роки її головною перевагою залишається м'який смак, який дарує цій горілці якісний харчовий спирт, виготовлений з пшеничного зерна, а також добірна, спеціально підготовлена вода.

Відсутність неприємного різкого присмаку та запаху (а отже, і токсичних домішок) робить горілку «Пшенична»відмінним вибором, як для вживання у чистому вигляді, так і у складі коктейлів.

Звичайно, якщо ви п'єте спиртні напої помірно і правильно, чиста пшенична горілка гарантує вас від хворобливого похмілля, яке викликають токсичні домішки, що містяться в сурогатах.

Як краще пити чисту горілку «Пшенична»

Вважається, що саме вживання чистої, не змішаної горілки ні з чим є найбільш правильним способом. Найчастіше така думка викликана тим, що існує багато не дуже відповідальних виробників, які використовують різні смакові добавки тільки для того, щоб приховати неприємний смак неякісного спирту. Вони часто використовують не надто приємні дешеві ароматизатори явно хімічного походження.

Саме тому, вживаючи чисту горілку, ви ризикуєте менше.

Зазвичай горілку використовують охолодженою. Поставте пляшку горілки на морозильну камеру на час. Не варто переживати, що ваша горілка замерзне і зіпсується. Алкоголь замерзає при набагато менш низькій температурі, ніж вода, і довго залишатиметься незамороженим у стандартній морозилці.

Але й перетримувати горілку на морозі краще не треба. Переохолоджений напій тимчасово втратить смак.

Традиційно горілку розливають у чарки, чарки або маленькі шоти. Насправді ця традиція пов'язана з досвідом поколінь і з'явилася не просто так. Як би не похвалилися деякі здатністю пити горілку склянками, чинити так все ж таки не варто. Це не розумно. Сп'яніння прийде надто швидко і ви не отримаєте жодних приємних відчуттів. Так чинять лише ті, чия мета – не насолода радісним станом, який дарує алкоголь, а просто швидка відключка. Перекладати на таку гарну горілку просто немає сенсу.

Зробіть невеликий ковток і затримайте напій у роті, не ковтайте пару-трійку секунд (не більше). Потім ковтайте і насолоджуйтесь відчуттям тепла та післясмаку.

Очевидно, все це можливо тільки якщо ви вживаєте високоякісну горілку без неприємних хімічних присмаків. Саме таку, якою є «Пшенична»!

Чому ми радимо не поспішати і трохи потримати горілку в роті, перш ніж проковтнути? Саме на цьому етапі починається всмоктування спирту у кров. Це відбувається через те, що в ротовій порожнині багато капілярів. Саме такий послідовний та неквапливий спосіб правильного вживання підготує ваш організм і зробить процес сп'яніння більш плавним та приємним. Ви не проґавите той етап підвищення настрою та легкої ейфорії, за які й цінують ефект легкого сп'яніння міцними алкогольними напоями.

Обов'язково їжте закуски між тостами. Це допоможе нейтралізувати смак горілки та збалансувати силу її дії на ваш організм.

Список перевірених часом закусок до горілки включає солону рибу (червону або оселедець), гостру ковбасу, оливки, солоні та свіжі огірки, мариновану капусту, а також таку класичну закуску, як зелена цибуля і чорний хліб з салом.

Чому горілка «Пшенична 10 літрів» у тетрапаку – правильний вибір?

Тетрапак – справжній прорив у галузі упаковки харчових продуктів! Може комусь такий спосіб розливати і продавати горілку здасться незвичайним, але насправді в ньому давно вже немає нічого нового!

Тетрапак набагато дешевше за скляну пляшку. Горілка в ньому зберігається довго і не втрачає своїх властивостей. Зберігати такий пакет зручно. Тому тетрапак можна зробити будь-якого обсягу. Десять літрів – цікавий варіант. Пак постачається краном у нижній частині, тому наливати горілку зручно, вона не видихається.

Окрім вартості упаковки ви виграєте в ціні за літр, купуючи одразу велику кількість горілки.

Хоча, адже це тільки здається, що цебро горілки – це багато. Головне, щоб компанія була гарною!

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також