Горіли шини, лунали постріли: під Мукачевом пройшли масові навчання силовиків (ФОТО)

12
3

У них взяло участь близько 400 осіб. Окрім полісменів з різних районів області, також військовослужбовці нацгвардії та рятувальники.

Навчання пройшли цієї середи на спецполігоні "Шипка", що на околицях Мукачева. Тут вправлялися у стрільбі з автомата, вдосконалювали прийоми фізичного захисту та володіння спецзасобами.

Окрім того було змодельовано ситуацію масових заворушень, в ході яких правоохоронці вгамовували й затримували осіб, які несли загрозу іншим учасникам масових заходів. До навчання була залучена спецтехніка.

Коментарі

В
вiталька

Вчаться як по людям шмаляти і голови-руки дітям ламати, які будуть на референдум іти, про від єднання Закарпаття від "беспрєдельної україни" на чолі з чоколадним алкоголіком. Думаєте зря проводять чуть не каждий місяць "добровільну" здачу стволів. А народ тупить і не розуміє, що від бандюка в спортивці/погонах він чим буде відбиватись ? Зато "обраним украйнцям" видають 9-мм "Форти" лиш гай шумить. ( http://www.pravda.com.ua/news/2017/01/19/7132895 )- доказ. Задумайтеся, для чого депутату пістолет, якщо ж у кожного є озброєна охорона ? І до того ж у них депутатський імунітет.

Р
Руснак

Коли при Януковічу так ся вчили,то гойкали аш із-за окіяну, ош "злочинна влада" дошіть демократію!

ЧП
Чоткий Паца з Мукачева

Спецполігон йопти!!!

Читайте також