Горін очолив Іршавську РДА

7
6

Відповідний указ, датований 14 серпня, опублікований на офіційному сайті Президента Петра Порошенка.

Олександр Горін є членом Народного Фронту й був депутатом Южненської міськради (Одеська область) від цієї політсили, а також був заступником голови Одеської облради.

12 серпня Олександр Горін припинив очолювати Кремінську РДА, що на Луганщині.

Mukachevo.net

Коментарі

В
василь

но шо типир буде з Арданівським та Доробратівським каменем, опять буде кришувати цей безпредєл разом з бандітами і ментами докі кось не впаде в ці суцільні колодязі по лісам. Туй контробанда виходна, бо це наші ліси і екологія, се вже змахує на янтарь, а точніше то що остаєся після його звірячого видобутку.

В
Василь

Час укаже хто чим дихать, але йсе точно не Свiчкарь, значить iршавщина має шанс на розвиток та благополучча.

Г
Гарант

Хоч буде мати тута 1ршавщина мало щастя. Забідований край , своїх людей не має.Слава Україні.

С
Слухайте

Він уродженець Росії,але щоб обіймати посаду депутата в Одеський області в місті Южне, повинен був бути громадянином України. Багато з нас є уродженцями Угорщини, Словакіі та т.п. Може він буде хорошим очільником, раз подивитися як він буде працювати, а пак кричіть! Вроді нас закарпатців характеризуючи як мирний та привітний народ, а по коментах і не скажеш...

Й
йоушко

Сегень Іршавщина не знайшлося жодного толкового хлопця який би міг очолити район, скоро начнуть вугля копати в Ільниці! Русифікація закарпаття продовжується!

ЧК
чим керувався

президент коли у русинському краї назначив на таку відповідальну посаду расейца)))точно не думав што з цього може вийти)))АБСУРД!!!

Читайте також