Гостям мукачівського бізнес-форуму показали як працює "Фішер-Мукачево" (ФОТО)

5
9

Як успішно працюють та розвиваються підприємства з іноземними інвестиціями в Мукачеві змогли побачити учасники бізнес-форум, відвідавши світового лідера з виробництва лиж та ключок «Фішер-Мукачево».

Підприємство розташоване на площі 16 гектарів, виробничі площі – більше 50 тисяч метрів квадратних. Підприємство є своєрідною візитівкою України.

«Фішер» акцентує увагу на енергозберігаючих технологій. Тут відмовилися від природнього газу, використовують відходи деревообробної промисловості, пише Мукачівська міськрада.

Коментарі

5
55

клятий совок,декомунізація,ага...показали..ви покажіть,шо ви самі за 25 років запустили,кроме барв і фармів з кулами й пітьовками напридачу..морди.

А
ААА

Хочу сказать одно-Так тяжело работающий рабочий, не должен быть бедным..

А
ААА

Хочу сказать одно-Так тяжело работающий человек,не должен быть бедным...

А
ААА

Хочу сказать одно-ТАК ТЯЖЕЛО РАБОТАЮЩИЙ РАБОЧИЙ НЕ ДОЛЖЕН БЫТЬ БЕДНЫМ...

?
???

Форум проходит в Ефентумхолле?

П
Правде

Но зато какие дома директор с сином в центре города настроили, красиво ничего не скажеш, на ул, грушевского, заглядение. Почему би и нет.когда все их частная собственность. Закон капитализма.

П
Правда

Фишер? Знаем, работали... Всё делается на коленке и в соплях (в отраве) за ничтожную зарплату. Не дай бог присел. Тюрма одним словом. Кумовство процветает. Пусть показывают цирк и дальше.

НС
на самом деле

1 пилорама и 40 фур выгодней...и зарплата у людей будет больше)

Л
Люд

Люди за копійки убивають своє здоров'я-таке треба показувати..

Читайте також