Гостями міжгірської школи були її випускники

9
0

Добра традиція склалася в Міжгірській спеціалізованій ЗОШ І-ІІІ ст. ім. А. Волошина — щороку проводити зустрічі старшокласників з колишніми учнями школи, які здобувають освіту у вищих навчальних закладах.

1 лютого п.р. гостями навчального закладу були випускники 2009 року — студенти вузів Юрій Шпілька, Ганна Чепара, Олег Максимук, Дмитро Гримут, Мар’яна Іванина, а також минулорічні випускники Аліна Оленич та Іван Граб. Кожного з них як учнівський, так і педагогічний колективи пам’ятають не тільки школярами, котрі виділялися в навчанні, а й активістами школи, які захищали її честь у спортивно-масових змаганнях, олімпіадах, художній самодіяльності.

Як і завжди, зустріч колишніх і нинішніх школярів та педагогів пройшла за “круглим столом” у доброзичливій, дружній і теплій атмосфері. Її провела класний керівник нинішніх випускників Тетяна Красняник. Директор навчального закладу Володимир Залезинський щиро привітав шанованих гостей, представив кожного із них, акцентуючи увагу на їх нахилах і здібностях впродовж навчання в спеціалізованій ЗОШ. Не кожен з них добивався відмінних успіхів з усіх дисциплін. Одних школа пам’ятає як активістів у громадському житті, інших — у спортивно-масовій роботі і, звичайно, пишається тими, хто був активним як у навчанні, так і громадській роботі. Володимир Тимофійович побажав студентам успіхів у здобутті майбутньої професії і попросив поділитися враженнями від студентського життя, дати поради нинішнім випускникам у виборі майбутньої життєвої стежини.

Добрим словом згадували своїх колишніх учнів і бажали їм успіхів у навчанні, щасливої життєвої стежини заступник директора школи Маргарита Бундзяк та класний керівник 11 кл. Тетяна Красняник.

Розповідь кожного студента була цікавою. У ході бесіди в старшокласників виникали різні запитання щодо вступу на той чи інший факультет, про порядок навчання та умови проживання в гуртожитку тощо.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також