Гостина не вдалась: На КПП "Ужгород" в українця вилучили 213 палиць ковбаси (ФОТО)

12
21

Заїхав чоловік вантажівкою «VOLVO» на пункт пропуску сьогодні, 13 грудня.

Як зазначають у Закарпатській митниці Держмитслужби, водій обрав "червоний коридор". Заповнивши декларацію він зазначив, що везе виключно особисті речі, але митники вирішили перевірити, що у автівці насправді.

Так у нього було виявлено 213 ковбас іноземного виробництва, торгівельних марок «Bratislavska Kolbasa», «Vijofel Magurska», «Herkules Salama», «Polikan Salama», загальною вагою понад 158 кг.

Через порушення митних правила за статтею 472 Митного кодексу України, на водія було складено протокол, а продукти харчування вилучено.

Їх вартість наразі встановлюється.


Коментарі

У
ужгород

Просто йому нико не повів, ош треба ковбасу возити вагонами і ділитися з митниками і тоді все буде ок! а то найшли велику контрабанду - 50 кг ковбаси, блІн, це митниця на таких простаках показники собі робить. Та якби контрабас був лиш у таких розмірах, то митники жили би в хрущовках, а не в палацах.

Ю
ю

у колбаси додавуть ушельякі добавки, шо обдурювуть організм. Тіло запускає механізми для "обробки" мняса, а там зовсім не то. Наслідок, порушення обміну речовин, шо додає проблем. І до остеохондрозу тоже додає. Шось гибо так.

Ю
ю

Окрім причин чисто механічного впливу, до появи і розвитку остеохондрозу можуть призводити проблеми з обміном речовин (здебільшого, кальцію і фосфору), а також дефіцит мікроелементів і вітамінів (зокрема магнію, марганцю, цинку і вітаміну D).

Д
Доктор

До ю 11:35. Як доктор доктора питаю ,а що то таке остехондроз ?

Ю
ю

на даяких словацьких колбасах пише, ош на її виготовлення 100г іде 112г мняса. Тому таку колбосу мош їсти. Унас раз такоє не пишуть, лем можуть указати ош 50проц тваринного походення (мало свинячого, більше курячого, кістя, мачки, пацкуни іт.д) другі 50проц се соя модифікована і фосфати (як у памперсі, би вологу набирали, тобіш масу). Для інфи, фосфати у Японії даже у райбачі порошки заборонено додавати, бо їх залишки на цурьови шкодять здоровлю. А нам прямо у жалудок. Пак ся чудуєме, каждий другий з жовчов, гастрітом, остехондрозами ся мучаєме.

М
Мукачівець

Я теж слухав передачі , в котрих це говорили. Скоріше тодішню ГОСТовську ковбасу треба було б мішати для виготовлення туаленого паперу

С
Спеціалісти

Якби хтось із вас знав, що в СРСР туалетний папір був дефіцитом ,а отже дуже дорогим атрибутом побуту ,то не слухав би нісенітниці від дилетантів і не розповсюджував свою ахінею поміж подібних.

ДН
до нижнього

ти правду кажеш ,, ліпшої колбаси в світі нее ,, я іі і ім і до лиця прикладую , і колим нервний то нив ся успокаюю ... і без ниї ми нияк не штимуе

Г
Гість

Шо ви говорити дурню( нема ковбаси в нас), а ще в Закарпатті?!!! А домашня пікниця, ще треба ліпшу ковбасу?!!!!

М
мукачівець

іще раз вам сомарам повім ош ни є в окраіні нормальноі ковбаси.иншакоє діло у Великому Союзі,но нич што бола она з туалетного папіря,айбо дешева по 2.20 - якраз добрі боло водку закусувати.А кіть не боло фляшки од водки оби пак на ній посидіти,то і у гузицю мош субі боло забити тоту колбасу.

О
Олександр

До клауса, знакомий робив у нас на закарпатті у колбасному та казав шо та колбаса шо була по 70 така сама як по 120, прасто упаковку кладуть другу, дако думать кіть дороже та ліпша, там і кістя милють, ти у сів жизни іще нич не відів....

В
Ваня

Мукачево нет, но ви і тупарилі! Ганьба вам,диградіруете......

K
Klaus

Та що ви кажете... З папіря? А склад ковбаси читали? А я читав. Нещодавно купив іспанську. Таку, з білим нальотом. Думав, раз дорога, та й іспанська, то не треба склад читати. А вдома прочитав. З соєвим білком. І в словацьких теж є, і в мадярських. Просто треба уважно склад читати. І на своє без причини не наговорю вати.

С
Совгавбиров

Чого ся гостина ни вдала ? Щи як ся удала . Таможня буде мати што чавкати цілу зиму .

С
Совгавбиров

Юй би ми " контрабас " ...Поштрафовати было , та най бы виз собі дале . Но тедька , ковбаскы ся очутять на столах таможників , тай вшиткых начальників .

Г
Галя

Дібіл, кіби розтаможив та не попав би на такі гроші. Усе треба пожаднічати

М
Мукачево

Інтересно Яку таможня їсть на вірно українську із папіря

О
Олександр

у нашу колбасу і кістя милють відомі виробники колбаси на закарпатті, то лим для багатих роблять з мяса,

1
123

палиць ти в рот!

М
мукачівець

Та што кить нашу за таку ціну їсти не мож ,не знаю што там кладуть у ниї.Ниє якісної ковбаси від українського виробника

П
петя

Ганьба сміх!!!

Читайте також