Готель для тварин та молодіжні кав’ярні: Студенти МДУ показали місту бізнес-проекти (ФОТО)

20
10

В сесійній залі Мукачівської міськради студенти Мукачівського державного університету презентували місту бізнес-плани, які вони розробили для його розвитку.

В університеті було відібрано 5 проектів, для цього в закладі провели конкурс бізнес-ідей. Серед бізнес-проектів: виробництво SIP-панелей та конструкцій з них, готель для тварин, створення експериментальної лабораторії з проектування та розробки дизайн-елементів у формі вишивки, створення експериментальної лабораторії з проектування та розробці вишитих дизайн- елементів, проект кав’ярні «Файна фінджя».

Як розповідає Мукачівська міськрада, також було Готель для тварин, презентовано проект Європейська навчально-дослідна лабораторія маркетингових процесів в Карпатському регіоні на базі навчальних закладів України та Угорщини.

Міський голова Андрій Балога  запропонував молоді підтримку.

Пророблятиметься можливість, що студенти отримають співфінансування проектів . При цьому втілювати бізнес-проекти будуть самі студенти.

Коментарі

В
викладачу

ти майжень тоже учителюєеш у тому муду, попзерай де ваші студенти? шкода розумних што пучаться у вашій бурсі, бор є діточки розумніші за вас, "учених" што сь те покуповали обі дисертації, а типиря можете улиці ними замітати, хосна із них. што ліпше най будуть нормальні ПТУ, які хоть якихось робочих можуть виввчити, а сам менше знаєш як розумні студенти, бо там тя щи держать, айбо скоро будете проситися у сільхоз аводь у коперативний на роботу, і то за щастя буде.

ДН
до нижньої марги

т майже тих мудУків викладач,шо так ти пердак рвануло

В
викладач

Свето, а Ви де "вошколовані"!? Напевно з 55 однокласники?

1
111

А що більше навчальних закладів із ініціативною молою в Мукачеві нема? Чи мер про них не знає?

С
света

а студентський парк у парку перемоги, коли буде, тоже муду ідею видало?

С
света

як мер не стараєся утягти тот муду із ями, ну ніяк європейським ся бурса не стане, і проекти із двома ректорами пробують, і на гранти пробують десь гумі уу гатьох урвати, там кажуть двоє керують один гоблик керує гиби наукою, друга щербанка гиби гобликом....карочк оби сам андрійко став керовати тим муду і так йому гаплик, ниє студентів, кого тота армія "учених" кіть они там є, будуть учити?

5
55

на шо тратить час мерія....рука ліцо....вас самих треба в тот готель...клинця не знають яким боком забити...всі лем би продавали й спекулювали..маркетологи нещасні...й тупі,як колесо..редакція,ви тоже недалеко утікли..перегляньте текст,помилок кошмарно..майже автор тоже випускник мду

ГР
Грубінка Роман Іванович

"Готель для тварин"-це все що потрібно знати про ініціативну молодь МДУ.

К
Карл

Нехай цілі будуть відсунуті якомога далі від нинішнього становища — лише тоді ми зможемо зрозуміти, де, власне, перебуваємо.

М
мду

питання: де на такі міні проекти знайдуть у міськраді гроші? усе добре і потрібне, молодь треаб підтримати однозначно, студенти намагаються проявити себе, свої задуми та знаня. Викладачі намагаються продемонструвати якість знань, наданих своїм студентам не більше. Однак у нашому місті це не реально втілити, однозначно. Так як багато соціальних та комунальних питань залишаються не вирішеними, а мукачівцям вибачте не до проектів на голодний шлунок. цікаво що з тими 1млн.200тис.грн., які мер планував виділити мду під соусом Програми підняття іміджу місцевого вишу? хто може надати відповідь?

Читайте також