Готовність ФК "Закарпаття" на досить високому рівні

7
0

Генеральний директор ФК "Закарпаття" Іван Шиц прокоментував ситуацію, що склалася довкола відставки Ігора Гамули та розповів про "перешкоди", що штучно створюються для його команди на шляху до Прем'єр-ліги.

— Чи прийняло керівництво "Закарпаття" відставку Ігоря Гамули?

— Офіційно ще ні. Президент викликав Гамулу до себе в Київ у центральний офіс. Тому рішення буде ухвалено лише завтра об одинадцятій годині.

— Особисто Ви, в чому вбачаєте ігрові проблеми "Закарпаття" після зими?

— У недооцінці суперників. Йдеться і про "Арсенал", і про "Львів".

— Якби команда зіграла принаймні внічию, Гамула б залишився?

— Це потрібно запитувати в Гамули. Я за нього не можу відповідати.

— Як узагалі оціните його роботу в "Закарпатті", адже минулого сезону він не зумів її втримати в Прем’єр-лізі, а цього року відчув чималі проблеми з підвищенням у класі?

— Я б не хотів давати коментар з цього приводу. Однак хочу зазначити, що функціональна готовність футболістів сьогодні на досить високому рівні, який дозволяє їм виконувати поставлене завдання підвищення в класі. Та є одне досить вагоме "але"…

Сьогодні в першій лізі "Чорноморець" та "Олександрія" досить грубо "грають проти нас у шахи", якщо ви розумієте про що я… Гадаю, ви знаєте, що таке футбол у першій лізі?.. Завтра дисциплінарний комітет розглядає питання щодо перенесення гри "Чорноморця" й "Геліоса". Якщо рішення ДК буде на користь "Чорноморця", я о 18.00 одразу ж зберу прес-конференцію та озвучу на всю Україну, на якій підставі насправді було перенесено цей матч. Ви маєте здогадуватися, чому… У мене є докази, що гру було перенесено всупереч регламенту змагань, статуту УЄФА та, тим паче, людським поняттям.

Повторюсь: якщо ДК ухвалить вигідне для одеситів рішення — чекайте на скандал гучніший, ніж "Металіст" — "Карпати", повірте вже мені…

P.S.: Нагадаємо, що матч 22-го туру між "Геліосом" та "Чорноморцем", який мав відбутися 26-го березня, рішенням Адміністрації Професіональної футбольної ліги України було перенесено.

Вердикт ПФЛ звучав так: "Зважаючи на зайнятість одразу ЧОТИРЬОХ своїх футболістів у різних збірних, "моряки" ініціювали зміну дати проведення гри. Рішенням Адміністрації ПФЛ зустріч "Геліос" — "Чорноморець" відбудеться 25-го травня"…

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також