Готуються до Різдва: католики та протестанти Закарпаття запалили четверту свічку Адвенту

18
6

У Берегові урочисто запалили свічку "Надії".

У четверту неділю перед Різдвом католики запалюють останню свічку і готуються до головного свята року.

У Берегові ж пройшло урочисте запалення свічки із дотриманням усіх карантинних правил.

Коментарі

Z
Zoltan

Свершилось чудо: авторы наконец-то спомнили, что не только римо- и некоторые греко-католики, но и протестанты празднуют в декабре Рождество. Годами писал им о том, что в нашем родном крае больше протестантов (основном кальвинистов), чем римо-католиков. Наконец дошло! Спасибо. Только не забудьте об этом и другой раз!

Л
Лоці

До нижнього коментаря який не знає своє ім'я. По перше в Ізраїлі не вважають не вважали і не будуть вважати Ісуса сином божим хіба що зміниться їхня віра. По друге багато хто не читав Біблію, а підтерається з нею у бударі. Хоч знаєте що у Біблії написано не поклонятися всяким образам? Іконам? Ті хто поклоняються образам порушують закон божий. Усі образи у церквах це богохульство! Усі образи-ікони потрібно спалити і молитися богу, а не образу чи видуманому сину божому. Також забув про мощі тобто поклон трупа))) які хворі бувають люди..

ДЛ
До Лоцi

Для тупих! 21 ст , а мракобесы всiх , маму твою конфесiй , займаються казковими ритуалами !

Л
Лоці

До Ю так 7 січня інші мракобеси по хлєще проводять ритуали! Ходять перевдягнуті в якихось відморозків і співають просящи гроші бо народився 2 тисячі років тому якийсь Єврей якого в Ізраілі не признають!

Ю
Ю

21 ст на вулицi, а цi мракобеси проводят казковi ритуали!!

ШБ
Шмірґлі бачі

Та што лем католики ладяться, а кальвіністи ніт?

Читайте також