"Говерла-Закарпаття" три рази зустрічалась з "Титаном"

10
0

Історична серія матчів з армянською командою не така вже й велика. Вона складається всього з трьох матчів. Усі поєдинки були зіграні у минулому сезоні – два у рамках першості та один кубковий двобій.

 

Вперше ужгородці зустрілися з кримською командою удома у рамках 1/32 Кубка України. Тоді ще «Закарпаття» під орудою Ігоря Гамули поступилося «титанівцям» з рахунком – 2:3. Голи у складі закарпатскої команди забивали румунський захисник Богдан Хауши (з пенальті) та нападник Чарлес Невуче.
 
А вже через три дні ФК «Закарпаття» в рамках 6-го туру першості вчергове приймав «Титан». Вже ця зустріч завершилася переконливою перемогою господарів – 2:0. Дубль на свій рахунок записав нігерійський форвард Чарлес Невуче.
 
Востаннє суперники зустрічалися 30 березня цього року у 23-му турі минулого сезону, коли «Титан» приймав удома закарпатську команду. Тоді «Закарпаття» знову переграло «Титан» - 2:0. Голи у складі ужгородців забили Сергій Давидов та Євген Лисицин. 
 
Найпопулярніший рахунок – 2:0 (був зафіксований два рази). Різниця м’ячів у всіх матчах - 6:3 (+3) на користь «Говерли-Закарпаття». Найзабивний гравець – Чарлес Невуче (3 голи).  

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також