Говерла-Закарпаття завчасно виборола прописку у Прем’єр-Лізі

3
0

Протягом усієї першості команда з Ужгорода лідирувала і за три тури до фінішу гарантувала собі щонайменше друге місце у турнірній таблиці.

У вівторок, 15 травня після дворічної річної перерви оновлений футбольний клуб із Закарпаття забронював собі місце в еліті українського футболу. Переможна гра на виїзді проти охтирського «Нафтовика» зробила команду Олександра Севідова недосяжною щонайменше для одного з двох найближчих переслідувачів – запорізького Металурга, який несподівано програв сьогодні «Буковині», та ПФК «Севастополь». У наступному турі ці дві команди зійдуться в очному поєдинку, аби визначити, котра з них буде другим представником Першої Ліги у еліті українського футболу наступного сезону.

Нагадаємо, що востаннє команда з Ужгорода ще зі старою назвою ФК «Закарпаття» виступала у Прем’єр-Лізі в сезоні 2009-2010 років, але на жаль не змогла втриматися та вилетіла.

Минулорічні спроби пробитися до еліти увінчалися невдачею, утім після серйозних змін в клубі – зокрема у керівництві та на тренерському містку – «Говерла-Закарпаття» впевнено довела своє право грати в еліті. З цим ми її і вітаємо!

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також