"Говерла" здолала вдома маріупольський "Іллічівець" з рахунком 2:1

7
3

Про це пише Інформаційний відділ ФК "Говерла".

10 квітня у 19 турі Чемпіонату України ужгородська «Говерла» взяла гору над маріупольським «Іллічівецем» з рахунком 2:1.

Стартові півгодини пройшли без гострих моментів. Команди не надто йшли вперед, більшою мірою, через те, що придивлялись одне до одного.

Але вже на 33 хв. "Говерла" вижала максимум з своєї атаки. Аруна Лукман прострілив у штрафний майданчик, де Валерій Гришин спокійно переправив м’яч у пусті ворота. 1:0.

Господарі поля, як слід, відсвяткували цей гол, навіть не підозрюючи, що вже через три хвилини забють ще раз. Мякушко на лівому фланзі накрутив захисника і зробив вивірену передачу. У штрафній неприкритим Фещук, який в один дотик подвоїв рахунок. Для Максима це третій гол у трьох останніх поєдинках.

У другому таймі сценарій гри не змінився. Кращою на полі була саме «Говерла». Маріупольський «Іллічівець» навіть не намагався щось протидіяти опоненту.

Сергій Мякушко старався, певно, найбільше. Він неодноразово обходив своїх суперників, мов на велосепеді обганяв їх за рахунок своєю спритності. Інколи маріупольцям нічого не залишалося, як зупиняти його недозволеними прийомами.

Яскравою відіграв і Аруна Лукман. Але у середині другого тайму він отримав травму і був вимушений покинути поле. Замість нього вийшов Хльобас і відразу, першим же дотиком міг забивати. Проте удар у молодого форварда, відверто, не вийшов – вище воріт.

Наша команда, впевнено йшла до другої перемоги поспіль. Що важливо - сухої перемоги. Але на останніх секундах гри арбітр призначив пенальті. Вирок взявся виконувати уродженець Закарпаття В’ячеслав Чурко - 2:1. У ворота ужгородської команди, без найменшої підстави призначають пенальті, натомість - призначити одинадцятиметровий на нашу користь - зась. Підопічні Грозного - єдина команда, котра ще пробивала пенальті у цьому сезоні. Опісля матчу це, чи не головна теза коуча "Говерли".

Друга поспіль перемога закарпатців значно підніме настрій футболістам. Зона вильоту нам не загрожує, чого не скажеш про маріупольку команду.

Говерла - Іллічівець 2:1

Голи: Гришин, 33, Фещук, 36 - Чурко, 90 + 5 (з пен)

Говерла: Коваль, Люлька, Ягодінскіс, Акакпо, Хомин, Герасимюк, Райчевич (Качараба, 80), Аруна (Хльобас, 63), Гришин (Трухін, 78), Мякушко, Фещук

Іллічівець: Гальчук, Вовкодав, Яворський, Очігава (Зубков, 46), Матвєєв (Лучик, 84), Вакуленко, Валєєв, Чурко, Матяж, Шевчук (Немтінов, 66), Гринь

Попереджені: Гришин - Очігава, Валєєв, Вакуленко

Коментарі

М
мольфар

Шуфрич знав рахунок матчу ще вчора,так що не удівляйтеся.

А
Антон

у середині

А
Антон

вижала

Читайте також