ГПУ: Янукович, Захарченко і Якименко винні у створенні терористичної організації

12
3

Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури України.

ГПУ здійснює зараз розслідування у кримінальних провадженнях стосовно цих екс-посадовців режиму Януковича.

Згідно дослідження встановлено, що Віктор Янукович, Олександр Якименко та Віталій Захарченко за попередньою змовою створили терористичну організацію, діяльність якої призвела до масової загибелі людей 20.02.2014 на вул. Інститутській у Києві.

До організації терористів "залучили військових службовців СБУ і внутрішніх військ МВС", інформує ГПУ.

 

 

Коментарі

С
Скептик

Таке враження, що проплачені терористи, які кидали в правоохоронців коктейлі молотова, є білими і пухнастими. Може створитися хибна думка, що оті білі і пухнасті ніяк не залежать від гаркавуватих організацій під назвою держдеп США та ФРС США. Між тим, останні організували "третю силу", себто снайперів, які стріляли і в протестувальників, і в правоохоронців. Вороги слов"янського народу займаються тим же самим у бунтуючому Донбасі.

Я
я

Чёрт, столько заманчивых вариантов... Но пунктам 4 и 9 однозначно соответствует только лучшая и самая древняя в мире страна - УРКАИНА!

З
Закарпатец

1. Железный занавес - через границу не пускают мужчин от 18 до 60 лет и женщин от 18 до 50 лет 2. Информационная блокада - запрет на трансляцию радио и телеканалов, запрет на работу журналистов 3. Создание воеинизированных фашистских организаций 4. Разнузданная информационная пропаганда (дезинформация) 5. Государственная власть созданная в результате государственного военного переворота узурпирована одним политическим движением. 6. Физическое преследование , уничтожение политических оппонентов. 7. Запрет на открытое волеизъявление народа 8. Дискриминация по национальному и региональному принципу 9. Предательство национальных интересов народа в угоду интересов транснациональных корпораций. 10. Обнищание народа ввиду ограбления страны национальными и транснациональными олигархами. 11. Резкий подъем преступности, дискредитация и уничтожение органов защиты. УГАДАЙТЕ ПРО КАКУЮ СТРАНУ ИДЕТ РЕЧЬ? 1.СОМАЛИ 2.ЛИВИЯ 3.ИРАК 4.ЗИМБАБВЕ 5.УКРАИНА.

Читайте також