ГПУ тримає у таємниці розслідування "сепаратистського звернення" Закарпатської облради (ДОКУМЕНТ)

8
9

Про це йдеться у офіційній відповіді на редакцій запит Mukachevo.net до Генеральної прокуратури України.

У відомстві, посилаючись на 222 статтю Кримінального кодексу відмовилися надати деталі кримінальної справи та порадили редакції, за потреби, оскаржити цю відмову в суді.

Більше – у сканкопії відповіді на запит. Також радимо переглянути наш розлогий матеріал про слідчі дії в Закарпатській облраді щодо скандального її рішення, яким зацікавилися силові органи через підозру в сепаратизмі.

 

Коментарі

ДМ
дід Михайло

Ето наобходимо знать: ПОЧЕМУ РОССИЯ - ГЛАВНЫЙ ВРАГ? http://osoznanieistinu.blogspot.com/p/blog-page_6.html

M
Men

Rem 18.04.2017 02:53 Русинам не по дорозі із жидньов вінницько київськов. Уже скоро як три десятиліття се непорозуміння історії під назвов ОКраїна проводить геноцид населення. Алеж на Закарпатті дозволили будувати сінагоги, запустили до влади жидів, отримують "біометричні" паспорти, що, насправді є печатью Антихреста. Як каже біблія, ті що отримали печать Антихреста помруть в тяжких муках. Сили світла, вже підготовили яскраву вспишку на Сонці, від чого проштамповані отримають лучеві хвороби і вмруть всі до єдиного, як зрадники.

ДМ
дід Михайло

Обращение вождя Антарктического рейха Рудольфа Гитлера к русскому народу. Это обращение слышали на коротких волнах в диапазоне 25 и 31 метров в ночь на Рождество 7 января 2011 года независимо друг от друга четыре человека. Они передают это сообщение своими словами и достаточно противоречиво. Просьба ко всем, кто в ночь на 7 января слышал по радио это обращение или его отрывки, дополнить или исправить предлагаемый вариант. Что это было - реальное обращение или инсценировка? - мы не знаем, думайте сами. Граждане России и всех государств, составлявших ранее Советский Союз!http://osoznanieistinu.blogspot.com/p/blog-page_73.html

Д0
До 02:53

А знаєш Rem-кацапович , ти дись у чомусь правий , пудписуєшся латинським шрифтом . Гратулуву ти . Казацький призидент увіх у дію указ по припинення у своїв диржаві письма на кирилиці . Там уже сього року у видуть письмо латинськими буквами . Назарбаєв поняв ціль рУЗЬКОГО МІРА , і йинним указом указом пудтяв го пуд корінь . І ви кацапи нич йуму ни зробите .

R
Rem

Русинам не по дорозі із жидньов вінницько київськов. Уже скоро як три десятиліття се непорозуміння історії під назвов ОКраїна проводить геноцид населення. Зараз із 52 млн в 91 му реально проживає в сій державі ни більше 35-37 млн.

В
Вопрос

Цікаво, що потрібно для того, щоби задокументувати факт держперевороту 2014 року?

1
123

Чого ніхто не звертає уваги шо який цілий відділ у неробів ген.прокуратурі і так ніхто нічого не роблять лем ковдоша би влупити,а кіть ще є шось в нього то забрати

ГП
ген. прокуратура

шо Вам можемо відповісти ніхто не йде до нас нич рішати.Короче гроші ще нико нам не давав зато нич і робити раз небудемо( ЧЕКАЄМО).

ДР
До редакції

Для чого такий заголовок? Це ж закон. Вони тримають не лише цю справу а й всі інші в який ще нічого не вирішено. Недолугість журналістів зашкалює.

Читайте також