Грабіжник поцупив з церкви позолочений хрест та 250 плиток шоколаду

10
0

Гомадянин П., який ніде не працює, без постійного місця проживання, зізнався слідчим з Яворівського райвідділу міліції (Львівська область) про те, що він, перебуваючи на Закарпатті, викрав з церкви в селі Верб’яжі 4 Євангелії. Про це повідомили сьогодні, 25 лютого, у Яворівському РВ ГУ МВСУ у Львівській області.

Також цей громадянин  зізнався яворівським міліціонерам, що в Свалявському районі Закарпатської області, уже в іншій церкві, він поцупив позолочений Хрест, образи в рушниках Матері Божої та Ісуса Христа, 250 плиток шоколаду та 4 пляшки вина «Кагор».

Довідка

Нагадаємо,  23 лютого  затриманий працівниками Яворівського РВ ГУ МВСУ в Львівській області бомж зізнався, що крадіжки з церков у Яворівському та Стрийському районі – це його рук справа. За словами громадянина П., він у селі Старому Ярі Яворівського району вночі проник у церкву, звідки викрав дерев’яний Хрест та ікону. А в одному із сіл Стрийського району орудував разом з товаришем – В.: зламавши двері храму за допомогою сокири та фомки, обидва зловмисники винесли з храму дерев’яний Хрест, три ікони, 380 грн  та 2 пляшки «Кагору».

А  у Новояворівську на вулиці Вербицького заарештований  витягнув з автомобіля ВАЗ 2101 акумулятор та здав його на металобрухт.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також