Грабіжник ужгородської АЗС на Минайській може сісти на 15 років

9
4

Грабіжника АЗС на Минайській ще шукають. Мукачево.net стало відомо із джерел у міліції, що нападник був одягнутий в довгу світлу куртку. Також він мав маску – чорну шапку з вирізами для очей та роту.

Наліт на заправку стався сьогодні о 7.30 ранку. За кілька хвилин якраз мала початись перезмінка. Грабіжник отримав з каси АЗС майже 30 000 гривень.

Зараз розслідуванням займаються слідчі міськвідділу міліції. Помічник начальника ужгородського МВ УМВС Людмила Феєр прокоментувала ситуацію так: «До чергової частини надійшло повідомлення про те, що невідома особа в масці, погрожуючи предметом схожим на пістолет і заволоділа грошима. На місце події одразу виїхала оперативно-слідча група. Злочин занесено до єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфіковано за статтею  187 КПК України». Ця стаття передбачає максимальний термін – 15 років позбавлення волі. Наразі слідчими міськвідділу проводиться досудове розслідування. При пограбуванні жоден з працівників заправки опору не чинив, ніхто не постраждав.

Правоохоронці не виключають факту змови між працівником заправки та грабіжником і зараз з’ясовують усі деталі. Касир, якого пограбували працював на заправці всього кілька місяців. «Тут нічого не було, була тільки зміна, яка здавалася і ми вже підходили. Вони недавно сюди прийшли працювати. Тільки 2-3 місяці, що тут працюють. Молоді ще», - розповів співробітник АЗС Федір, який саме мав заступати на денну зміну о 8.00.

Коментарі

Ч
ЧаПлін

Уже го ймили. прогон канешно шо 15 років.дибілізм настоящий. дадуть йому условно .чоловік нормальний,один з тих кого кинула Власть на розтерзанія Капіталізма.

В
вася

Аж 15 років за нещасні 30 тис, без убивства, без особливої жорстокості? Це ХВОРА КРАЇНА. Люди, які пяні за кермом вбирвают людей чи не щодня отримують суто символічні терміни,а тут таке... Мабуть заправку кришує хтось із влади.

FB
Fekete Bogdan

хлопцьови на бензін не хватало :-)

1
123

хто буде чинити опір? Своє життя дорожче...

Читайте також