Грабіжнику із Закарпаття влаштували самосуд (ФОТО)

10
7

Зловили грабіжника вчора, 10 січня, в середмісті Львова.

Видання "Варта-1" зазначає, чоловіка, який «промишляв» крадіжками з кишень львів’ян активісти спіймали і покарали — облили його зеленкою.

“А ви знали, що цієї зими актуальним є зелений колір? (відтінок аптечної зеленки). Всім ТАКИМ до лиця. Можливо до Львова дорогу забуде. Щасливої дороги і всього найкращого йому побажаємо.” – розповідає активістка Роксолана Лісовська.

Видання також зазначає, що в грабіжнику впізнали уродженця Закарпаття, який не вперше потрапляє у поле зору поліції, очевидців та активістів, які боряться з кишеньковими злодіями і не лише у Львові. Раніше його кілька разів затримували за пограбування у Києві.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

ДД
До Діда.

Діду не переживайте. Навірно його вже замітили. Скоро увидиме нового депутата

М
Місцевий

Як уже дістали тоті цигани вонючі.

С
Справедливий

Вкотре переконуюся , що ІСЛАМ і їхній ШАРІАТ , є єдиним джерелом істини , в контексті ПРАВА .

С
Саша

Актуально...

М
Макс

Володя Игнась походу он!

ОІ
Одмиєся і знов

Та шо то за самосуд... брильянтовим зеленим..? От якби пальці і дверями! Поламані пальці вже б не були такими спритними, точно. Вже не кажучи, як у мусульман заведено за крадіж...

Д
Дед

Ну да, ну да. Вот если бы он шапку со звездой одел тогда да. А что мелочь по карманам тырит. Может такая болезнь у него, сколько ловят а не перевоспитают. от зелёнки может слугой народа станет. там любят чужие карманы опустошать.

Читайте також