Грабіжники зі зброєю напали на сім’ю Балог

8
1

(ДОПОВНЕНО)

ІЗ квартири народної артистки УкраїниКлари Балог, 79 років, на вул. Високій в Ужгороді грабіжники винесли чотири картини закарпатських художників Свалявчика, Керечанина та Борецького.

— У суботу по сьомій вечора ми з чоловіком, — розповідає Клара Федорівна, — дивилися теленовини, коли у двері подзвонили. Василь навіть не спитав, хто там. Ми ніколи не питали, бо наш мікрорайон елітний: тут живуть тільки працівники облради, університету, культурного середовища, — пояснює жінка. — Чоловік відчинив двері й двоє здорованів у масках вдарили його по голові чимось важким. На крики я вибігла в коридор. Злодії наставили на мене два пістолети, окровавлений чоловік почав мене захищати.

Доки 83-річний Василь Балог боровся із нападниками, Клара Федорівна вибігла на балкон.

— Біля нас розташований відділок міліції, — зазначає жінка. — Я покликала правоохоронців. Однак за п’ять хвилин злодії встигли винести з квартири картини.

Василя Балог відвезли до лікарні.

Два тижні тому Клара й Василь Балог відсвяткували діамантове весілля. Артистка досі є солісткою обласної філармонії. Чоловік, колишній звукорежисер та співак, нині на пенсії.

 

Коментарі

Т
Тена

Нажаль, правоохоронці з грабіжниками "в доле".

Читайте також