Грач про Тимошенко: "Не дай Бог, повіситься на своїй косі"

12
1

Народний депутат з фракції КПУ Леонід Грач вважає, що нинішня опозиція ніколи не буде конструктивною. Про це він заявив журналістам.

«Власне кажучи, її і опозицією з натяжкою можна називати. Їх на сьогоднішньому етапі об’єднала не пролонгація угоди про перебування Чорноморського Флоту в Криму, а русофобство. Зрозуміло, що американські господарі зараз від них вимагають саме такої неадекватної реакції», – зауважив депутат.

Він упевнений, що, незважаючи на погрози опозиції заблокувати роботу парламенту, угоду про продовження терміну перебування ЧФ РФ на території України буде ратифіковано.

«У свій час Тимошенко їздила центральними і східним областями України і говорила, як вона проросійськи налаштована. Нехай тепер заспокоїться. Тому що ще не втримається і впаде кудись у річку. Або, не дай Бог, повіситься на своїй косі в знак протесту проти підписання угоди по російському флоту. Косу шкода, вона все ж не Юлії Володимирівни», – відзначив Грач.

Нагадаємо, 23 квітня, близько 200 осіб з партійними прапорами Партії регіонів, а також українськими національними прапорами вишикувалися по периметру огорожі перед будівлею парламенту. Пізніше там провели мітинг опозиційні сили.

Раніше прес-служба БЮТ повідомила, що на акції протесту зібралися близько 10 тисяч осіб. Опозиція вимагала, щоб парламент не ратифікував угоду про продовження на 25 років базування російського флоту в Криму.

Глава опозиції Юлія Тимошенко закликала співвітчизників пікетувати Раду 27 квітня, в день ратифікації договору.

Коментарі

Р
Роман

Грач є одним з найзаклятіших ворогів України і не йому нас повчать

Читайте також