Град перетворив дах хірургічного корпусу дитячої лікарні в Мукачеві в сито. Потрібна термінова допомога (ФОТО)

18
37

Град, який пройшовся з 20 по 21 червня майже всім Закарпаттям, наробив чималої біди людям.

Як раніше повідомлялося, Мукачево теж опинилось під "обстрілом". Чимало автівок та дахів постраждало від величезного граду.

Саме з такою проблемою до редакції Мukachevo.net звернулися лікарі хірургічного корпусу обласної дитячої лікарні в Мукачеві.

Як можна побачити на фото град перетворив дах відділення у сито. За попередніми даними пошкоджено близько 700 кв/м покрівлі.

Тож працівники лікарні просять термінової допомоги, адже на останньому поверсі корпусу знаходяться дитячі операційні, з багатомільйонним обладнанням. Невеликий дощ може наробити ще більше біди ніж вже є.

Тому, лікарі закликають всіх небайдужих допомогти зібрати кошти на терміновий ремонт даху і надають реквізити:

ЄДРПОУ 01992268
р/р 31556301153827
МФО 812016
ГУДКСУ в Закарпатській області

Призначення платежу: спонсорська допомога для ремонту даху хірургічного корпусу ОДЛ

Коментарі

1
1111

Ще там є така благодійниця(дохторка шо нерви лічить) котра лем депутатських знає лічити а діти котрі хворі таай немавуть гроші та думів най там умиравуть бо з тих дохода ниякого

1
1111

Каждый дохтор по 100 баксів і криша буде якраз 3 поверх де гроші гребуть віником з люди а робити нич незнавуть

3
321

нехай спочатку скажуть шо за кантора такий файний шифер поклала, за чиї гроші і хто пудписав, бо типер чекать ош коли му реквізити заженуть

1
123

Причем тут Москаль! Пусть наш мер деньги не на переименование улиц пустит, а отдаст больнице, сколько можно у людей брать. А врачи пусть хотя бы каждую третью взятку вложат в крышу, а не в карман

К
Капіталіст

Мастер бластер- міліонери дітей за кордоном лікують, а ти падло своїх туй лічиш, котрі виростуть і будуть такі як ти самі, ти соціаліст, не тобі рішати куда людям свої гроші тратити зависливий ти гівнюк, ти кіть хоч та поможи а кіть нет та іди на ... І не пи..и!!!

Ф
Фірма

Проведіть тендер та доки проведете та згниє ваша стріха

Ч
Чолов?яга

Но часто таке буває шо з фонду хотять виділити гроші для ремонту чогось і просять откат за то шоб допустили до ремонту обєкта. Сесе укра люди добрі, кіть ниє наживи так не буде нич :-)))

Д1
до 13.19

ти брехачу вонячий..котельню мадяри платили,од начала до конця.з них ще й откат хотіли мати деякі воняки,тіпа тебе,які у ратуші тепер сидять.майже сь те з єдного села

Д1
до 13 .19

ти туй рекламу балогам можеш не робити..хто в темі,той знає,шо кіби не австріяки та мадяри,больниця бо уже давно квакнула..се вам не замок і парк за городські гроші привести в порядок,а пак здати своїм людям за копійки в аренду...властям ся больниця уперлася в оно місто,бо туй хосна ниє ниякого

ДЛ
до лікарів лікарні

яб сказав шоб скинулися лікарі по пару тисяч доларів то на перспективу ,місяць тай відобєте.а не лиш у кармани а коли біда то жебраками притворюєтесь.операція на апендицит 500 уе.а гроши на кришу неє.

1
123

А з чого видно, що це дах дитячої лікарні? Чого нема фото ззовні?

Д1
до 15:32

... Будь это проблема допинга , убийство Немцова или гибель детей в Карелии ...Ложь и нажива - в каждой клеточке системы . Это её суть! - Григорий Явлинский о власти РФ .

П
Прокол

Нехай платить Віктор Іванич.У нього 400 млн доларів статки.

А
Артем

Но уроди. Ганьбилибися .най свої взятки уйгури. Позориже

А
Артем

Но уроди. Ганьбилибися .най свої взятки уйгури. Позориже

З
Закарпатец

я не закарпатец, я ватный у/ й лобот и кацапо-парашное педрило, а путин-потерянное у/ й ло, умалишенный оккупант, ботоксный шизофреник и извращенец-педофил, мацква моя столица - там ишак поёт как птица!

НД
Не дам

Кіть і найдуться пару добродіїв і назберають гроші на тондах черепицю та всерівно тондах не покладуть а лем підріхтують поплатають дири а остальні гроші вкрадуть!!! Страховки треба мати. Африка а не укра. Тьфу аж противно што так просять від людей. Надоїли! Привикли на подачках жити!

ДЗ
до Закарпатец

уже сь ме думали що сь іздох... айбо ізась туй ись , дияволе

N
Neymar

Baloha naj dast hrosi

З
Закарпатец

https://cont.ws/post/300976?_utl_t=fb Самое «гиблое место» на планете или сколько осталось украинцев?

Й
Йовшка

Лікарі. Пинзлюйте до москаля за коштами, народ вам ніхира не боргує. Народ платить податки, лікарня в підпорядкування ода. От і їдьте всім колективом до цього дебіла.

М
МастерБластер

сколько в Мукачево официальных миллионеров ? разошлите им номер счета больницы

К
Катя

Кому ви скинули реквизити? це що прикол? питання до мера...

ПЯ
просто я

Гандьба на весь світ....

В
ВЗЯТОЧНИКАМ

не хер взятки брати принимайте в полі ВЗЯТОЧНИКИ ЛЮДИ САМІ ЖЕБРАКИ

Ч
Чиновник

Двом розумникам які коментують про балогу, міську раду і лікарню. Не може місто взяти на баланс. Це вирішує губернатор і облрада де в москаля більшість. Хай передадуть тоді буде розмова. Тому що у нас пряшівська окружна на балансі області і місту не передають, але і не ремонтують дорогу. Паланківський міст так само. Міська рада зробила основу мосту, а область не спішить асфальтувати. Розберіться спочатку в питаннях а потім уже варнякайте

Г
Громадянин

Така велика державна структура не мала страховки від нещасного випадку?не вірю

0
08

Спонсорує? Нехай візьме на баланс, але воно йому не треба, простіше "спонсорувати" і кидатися словами. З ПТУ така ж ситуація і з дорогами....пів Мукачева на балансі області, може спочатку з тим якось розібратися?

М
мікс

Депутат Онищенко буде звозити в Україну на різні вечірки дорогих бл"дів з усього світу(типу Періс Хілтон)так нажився на хитромудрих схемах, обкрадуючи народ, а тут нема за що й убогу покрівлю поміняти! Де в Європі таким допотопним шифером криють лікувальний заклад? Це одночасно ганьба і реальність нашого життя...

М
мункач

Міськрада постійно інформує про збільшення доходів з податків. А гроші на заміну покрівлі просять знову в людей?

Н
Нольсьомому

Балоги роками спонсорують ту больницю хоча вона на балансі області. Обладнання, котельню, басейн, медпрепарати. це вам не блюки які кісто дітям раз роздали і будь здоровий

Й
Йой

Для лiкарнi дитячоi у держави грошей нема??????? Это п...ц повний

Д
Доні

Культурних слів не хватає, в людей гроші просять для державної структури. Менше хабарництвом треба займатися і дерибанами.

О
Оля

Дожилися, потрібно іти під монастир.

К
кощей

Мішка Рівіс най презентує доходи із Хустських магазинів,що зКащуком приватизовали(але не "подачки",а сер"йозні гроші)

П
Петя

Най Москаль 2 квадріка свої продасть і дасть на больницю гроші

Х
Хозяин

Стыдно должно быть губернатору

Читайте також