Графік вимкнення світла на Закарпатті на найближчий тиждень

13
4

"Закарпаттяобленерго" опублікувало на своєму сайті черговий графік відключення світла у всіх районах області на період з 28 квітня по 8 травня.

Як і раніше зазначалось, вимкнення світла пов'язане з вдосконаленням електричної мережі, або аварійними роботами.

Пропонуємо ознайомитись коли вимикатимуть світло саме у вас:



Коментарі

С
Студент

Доброго дня до відома ти хто складва план роботи чим ви думали скоро закінчення навчального року і тепер викладачі дуже напружують скидають матерял який потрібно здати і багато хто робить онлайн опитування і звінки з 8(в стільки починаються пари за роскладом) до 15:00 щоб перевірити знання матерялу і виставити оцінки не всі педагоги йдуть на уступки і ви просто тим що не можете дивитись на перед або підстраюватись під ситуації ламаєте комусь життя тепер якщо будуть виключати світло то багато хто просто буде не атестований і вилить коледжа/універсетета із-за того що ви не враховуєте наслідки карантина!!! Змініть росклад роботи і той хто складав цю таблиць ви откровено зробилигавно я повине був сидіти 1 годину щоб зрозуміти що дочго ця таблиця була просто зроблена ради галочки

ЖЧ
Жирный чуб

Замiсть того , щоб будувати ущербнi лiлiпуты мыслi переiменовують вулицi i обкрадають недалеких вукраiнцiв ! Йоду йододефецитним !!

М
майДаун

у них там дідове-бабове працюють, помнять то, шо уже 28 років умерло навіки-вічні. Раз"им їхав з таким таксістом, років 25, та він тоже жив у ефемерному світі і нич ся у улицях не розумів, називав якісь фамілії ідолів, терористів, мезантропів і просто ман"яків.

М
Мукачівець

До відома електро-енергетиків : в місті Мукачево вулиця Горького перейменована, введіть поправку про неіснуючу назву

Читайте також