Гравець збірної Іспанії дав інтерв'ю з відром на голові (ФОТО)

8
0

Футболіст збірної Іспанії Хоан Капдевіла дав інтерв'ю після перемоги у фіналі чемпіонату світу, одягнувши на голову металеве відро, пише іспанська газета Marca. Капдевіла почав інтерв'ю з того, що сказав, що не бачить репортера, але так і не зняв відро. Під час бесіди з журналістом захисник іспанської команди тримав у руці пляшку пива.

У серйозній частині інтерв'ю Капдевіла подякував усім, хто підтримував збірну Іспанії, незважаючи на невдалий початок турніру (у першому матчі іспанці поступилися Швейцарії з рахунком 0:1). Футболіст передав привіт своїй сім'ї і зізнався, що з нетерпінням чекає повернення на батьківщину.

Наприкінці захисник пожартував, що ходить по коридорах стадіону в Йоганнесбурзі, щоб сфотографуватися зі співачкою Шакірою, але ніяк не може її знайти. Шакіра виступала на церемонії закриття ЧС-2010. Інтерв'ю з футболістом збірної Іспанії викладено на сайті YouTube.

Інтерв'ю у Капдевілья взяла Сара Карбонеро - подруга воротаря збірної Іспанії Ікера Касільяса. Після перемоги у фіналі ЧС-2010 над Голландії й (1:0) голкіпер також дав інтерв'ю Карбонеро, завершивши його поцілунком.

Як відзначає сайт газети Marca, збірна Іспанії вже прилетіла до Мадрида. Літак приземлився в аеропорту Барахас в 14:38 за місцевим часом. Увечері 12 липня футболісти проїдуть вулицями столиці на відкритому автобусі.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також