Гребінець Tangle Teezer

16
0

Гребінець є однією з найнеобхідніших речей, якими щодня користуються всі люди по всьому світу. Без гребінця можна уявити свій ранок, так як після сну, всі дівчата і чоловіки хочуть привести своє волосся в порядок.

Зараз же ми поговоримо про всесвітньо відомого гребінця Tangle Teezer. Ця гребінець могла стати популярною ще в далекому 2007 році, коли її творець Шон Палфрі вперше запропонував дану знахідку на шоу "Акули бізнесу" дуже впливовим людям з Британії. Але, в той час ця ідея нікого не змогла зацікавити і виробництво гребінців так і не почалося, а зіркові критики не дуже добре відгукувалися з приводу такого аксесуара.

Провальна ідея створення і випуску гребінця Tangle Teezer

В ідею Палфрі ніхто не вірить, та й свої гроші вкладати теж вони не хотіли, тому ідея просто почала вважатися не рентабельною. Але, перукар стояв на своєму і не став відмовлятися від своєї мрії і ідеї, тому за його власною технологією і почалося виробництво гребінців.

Зараз продажі цього елемента для особистої гігієни всіх людей знаходиться на піку популярності не тільки в Британії, але і в інших країнах. У всьому світі цей товар люблять не тільки жінки, а й чоловіки з усього світу і гребінець входить в список найбільш продаваних товарів сучасності.

Бізнесмени, які відмовилися від вкладання своїх грошей в ідею чоловіки дуже сильно помилилися, але завдяки саме цьому відмови Шон і продовжував вірити в себе і поставив собі за мету показати всьому світу свій ідеальний товар.

Дизайн гребінця Tangle Teezer

Вирішальну роль у продажу гребінця і її марки став якраз її дизайн, адже разу люди звертають увагу на зовнішні дані будь-якого товару. Щітка такого типу може похвалитися не тільки тим, що у неї хороші характеристики, але і привабливий зовнішній вигляд, який набув популярності прекрасної половини людства.

Химерна форма, яскраві кольори і ергономічна форма є відмінними показниками для цієї красуні. Декорований товар обожнюють навіть найвибагливіші модниці, які також виробляють покупку даного товару. Купувати її можуть не тільки прості люди, а й професійні перукарі на яких спочатку і була розрахована гребінець від Шона.

Гребінець Tangle Teezer можна купити в багатьох магазинах в інтернеті. Це ідеальний товар, який допоможе зробити ваше волосся гладкими, рівними і блискучими Сам же аксесуар зроблений з чистих і екологічних матеріалів, тому волоссю точно нічого не загрожує. Структура волосина не буде пошкоджена при будь-якому темпі і вигляді розчісування ваших локонів.

Які гребінця у даної фірми є:

  • для дітей;
  • гребінці професійного типу;
  • догляд за мокрим волоссям;
  • дорожня гребінець в футлярі.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також