#Гречка_проти_голоду: Претендентка на "Міс Україна 2018" оголосила про запуск благодійного проекту

14
16

Виноградівка Владислава Гречка, яка лідирує у кастингу на «Міс Україна 2018» буде боротися з голодом.

Про запуск благодійної акції 20-річна модель оголосила у соцмережі Фейсбук.

— Мене звуть Владислава Гречка. Я українка з активною громадською позицією, а також претендентка на участь у національному конкурсі "Міс Україна 2018". Подорожуючи світом я зрозуміла, що проблема бідності та голоду є досі актуальними. Саме тому я прагну зробити усе можливе для того, щоб допомогти вирішити ці питання в Україні.

З огляду на це, я оголошую про запуск благодійного проекту #Гречка_проти_голоду (#Hrechka_against_hunger) - 24 липня. Наразі у команди проекту вже є підтримка Національного комітету «Міс Україна» і сподіваюсь й ваша, - повідомляє дівчина.

Наразі невідомо де саме і чим проект буде допомагати боротися з голодом. Але незабаром ми про це точно дізнаємося і повідомимо Вам, наші читачі, першими.

Нагадаємо, виноградівка лідирує у кастингу на звання найкрасивішої українки у цьому році з відривом уже у 5 тисяч голосів – у Владислави наразі 7314 голосів, а в найближчої конкурентки усього 1798.

Читайте також: Красуня із Закарпаття лідирує у кастингу на "Міс Україна 2018".

Коментарі

D*
do *_*

++++++++++ 100 +++++++

do Юрій

Ta co ty rikas cyraku ? Chces promovit spoly ? Bucku ?

ДО
До очкастого

Іди марго на майдан та розбий собі копоню.Заклявбисся і всі майдауни з тобов што наруд вверлисьте в жебрач і біду!Оби вам докус псіхіка утказала бо розуму ви не мали нігда!

(
(•_•)

Чудово ! Ну, так давай йди працюй на трасу I допомагай голодаючим ! Що ти , цнотлива -красуня робиш , чи робила для допомоги цим голодним...? А самопiaр !!! Шл@хи , якi шукаюьть товстий гаманець !!!

ЙБ
Йовжи бачи.

Конечно,голода у нас нет,но как прожить одиноким старикам на 1400 пензии я и после нескольких дец не понимаю.В Закарпатье сильны родственные связи.Если хижу и керт поделили честно,то старикам помогают.В Киеве наблюдал на каждом шагу женщин,бабушек,продающих всякую мелочь,пока боксёр не гоняет,дабы заработать на хамон,то бишь шовдарь заморский,а может на гречку.Не от переедания скорее всего.И если появится ещё одна организация кроме церквей от синагоги,костёла,храма и молельного дома,до чего-то,что не знаю,которая будет помогать малоимущим,это хорошо.Нужно помогать друг другу.Лишь бы не пиар всё это было.Девушка пусть дерзает.

Ю
Юрій

Там якийсь дурноватий китаєць щось бредить. Не творіться на убоге створіння. Най злість випустить, бо розірве його

J
j

Locuky tucho

В
василь

Ось що вона пише: Соціально-благодійний проект, який має на меті привернути увагу до проблеми голоду в Україні. Завдяки залученню молоді, публічних осіб, благодійних та комерційних організацій, волонтерів й усіх не байдужих проект дозволить допомогти матеріально та фінансово малозабезпеченим українцям.

Б
Буч

До розумака12313 и розумакив ; А нич што Дівочка пудтасовала и зробила пудміну понять користувуючи свою фамілію ? И на плакатику "гречка " сприниматься ни як фамілія , а як продукт . Исе раз , Два : де в Україні є голод ? Най раз стане місков , уйде на світові медіа , и товди годна буде говорити про голод .

І
ірина

Де у нас голод? дурна якась, най їде в Африку, і там бореться з голодом!)))

!
!!!!!!

Читаю писанину нижче , і дивуюсь.Люди,ви подуріли,чи жаба вас давить???

F
fff

Pytana. Svabka

1
12313

Ви дауни шо знизу коментите. У девушки фамілія "Гречка", а не їда гречка. Чого тут сидять дауни із 10 IQ. хотя ви навірно і не знаєте шо такоє iq

Б
Буч

Якийись глупота , помішалися та тотів гречці . Чого ни крумплі , ни токан , ни пасуля ?

J
j

Babicka ega , Ponti hone

М
модератор

Їште гречку небудите голодні!

Читайте також